USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Дірка у голові – це нісенітниці», - працівники Луцького СІЗО про загиблого в'язня

4 Грудня 2017 16:32
Працівники Луцького слідчого ізолятора стверджують, що загиблий Дмитро Листовничий перебував на обліку в лікаря-нарколога та загинув внаслідок самостійно нанесених собі травм.

Про це йшлося 4 грудня під час зустрічі депутатів Луцької міської ради з керівництвом Луцького СІЗО.

Начальник слідчого ізолятора Сергій Киреєв зауважив, що ув'язнений Дмитро Листовничий не загинув, а помер своєю смертю. З його слів, ув'язнений був алкозалежний та перебував на обліку лікаря-нарколога. Окрім того, загиблий в'язень був судимий 5 разів, зокрема й за вживання наркотиків.

Лікар слідчого ізолятора повідомив, що приписав тому два препарати, серед яких "Димедрол", аби полегшити йому страждання.

20 листопада в післяобідню пору в'язень виводився з камери для надання медичної допомоги.

Його перевели в одиночну камеру, аби постійно за ним спостерігати.
У день смерті о 16.48 було помічено, що в'язень почувається погано. У 16.53 викликали швидку, яка прибула о 17.00, о 17.10 лікарі швидкої почали реанімовувати чоловіка, але 17.30 ними була констатована смерть.

Причина смерті за судовою-медичною експертизою - гостра печінкова недостатність, токсичний гепатит. Згодом на місце події викликали працівників слідчо-оперативної групи, які оглядалися місце.

Також начальник СІЗО назвав повною нісенітницею те, що в загиблого була дірка у голові. А отримані травми наніс собі сам внаслідок його неадекватної психічної поведінки, каже начальник слідчого ізолятора.

"Травми не відповідають дійсності. Це йдуть подряпини, а не удари. Це підтвердила судово-медична експертиза", - зазначив Сергій Киреєв.

Нагадаємо, у Луцьку за нез’ясованих обставин помер 25-річний чоловік, який пробув в ізоляторі всього чотири доби.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Данило Показати IP 4 Грудня 2017 18:18
Невже у луцьку нема ничого .лише зек ?кому вигидно видволикати людей вид проблем такою дурницею
Анонім до Данило Показати IP 5 Грудня 2017 20:36
Не вже серед нас мешкають такі ви%одки,як ти.Завтра ти можеш бути на тому місці і тебе от.пи.дять до смерті.
777 до данило Показати IP 4 Грудня 2017 19:18
З нашими органами завтра можеш ти бути на його місці і нічого не бравши
П Показати IP 4 Грудня 2017 19:58
Дірка в голові береться при розтині трупу. Невже тяжко опитати журналістам експерта щоб зрозуміти причину виникнення тілесних ушкоджень. Крім того, якщо родичі стверджують, що померлий не зловживав спиртним, не лікувався від алеозалежності і не втікав з наркодиспансеру і не довіряють слідству то чому не ініціююють проведення ексгумації? Звинуватити когось у чомусь дуже легко.
Йо Показати IP 5 Грудня 2017 11:11
А якби ця людина вчинила грабіж чи розбій, чи згвалтування, то тоді б всі медіа і депутати кричали б в один голос "менти придурки чому раніше не ізолювали раніше судимого, він небезпечний для суспільства." Нашим людям не вгодиш.
Галя Показати IP 5 Грудня 2017 16:40
Перевірити слова матері про заробітки.чому після них не мав грошей.пішов красти!!!
особа Показати IP 5 Грудня 2017 21:15
а що медик чи начальник мав помістити припадочного в язня до себе в кабінет????? зеки в сізо взагалі недоторканні як наші депутати. преса взагалі пише те, що їм вигідно щоб зробити резонанс.я знаю, що інтервю тривало близько години, а тут всього не показано. чому преса не пише що він скоїв декілька подібних злочинів?????. і алкоголь і наркотики і ось вам результат. він не мав часу лікувати хвору печінку, бо пив і крав. дійсно доказів щодо причетності працівників сізо до даного випадку немає. медики навіть попередньо без розтину сказали, що причина смерті-печінка.а матір шкода звичайно. яка б дитина не була -вона для матері найкраща.
особа Показати IP 5 Грудня 2017 21:20
Біла гарячка - різновид алкогольного психозу. Розвивається у хворих на хронічний алкоголізм II-III стадії, зазвичай після 5-7 років порівняно регулярного вживання спиртних напоїв. Виникає після тривалого за часом запою, приблизно на 2-5, а іноді і на 1-3 день різкого припинення пияцтва, тобто у стані абстиненції, алкогольної «ломки». це в 25 років!!!!!!!!!!!!!!! ізолювали його в бокс, щоб не заважав іншим зекам. Поушень немає ніяких.
особа Показати IP 5 Грудня 2017 21:28
коли арештований по стану здоровя не може перебувати в умовах сізо, то суд обирає йомі інший запобіжний захід. тобто по мед.документах, які виписали НЕ МЕДИЧНІ ПРАЦІВНИКИ СІЗО, а працівники Володимир-Волинської лікарні, було все добре. То може варто взяти інтервю і в слідчих, які оглядали тіло і в працівників Володимир-Волинської лікарні ??????????? лікар сізо робить заключення про стан здоровя з зовнішнього вигляду і слів арештованого. аналізи не бере і УЗД не робить. в чому провина лікаря сізо???!! білу гарячку він не вилікує!!!!! і запущений гепатит також!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus