USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

В'язень сам себе побив - керівництво луцького СІЗО про смерть чоловіка

2 Грудня 2017 16:47
Нелогічні аргументи про те, що в'язень сам себе побив у камері, де утримують по-одному і в результаті помер через хвору печінку, працівники СІЗО нічим не можуть підтвердити. Окрім того, після смерті в’язня Дмитра Листовничого у Луцькому СІЗО відбулися дивні кадрові ротації. Звільнилося двоє працівників, один з яких заступник начальника, а лікар установи пішов у відпустку, йдеться у сюжеті ТРК "Аверс".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ВБИВСТВО У ЛУЦЬКОМУ СІЗО: МАТЕРІ ВІДДАЛИ ПОНІВЕЧЕНЕ ТІЛО СИНА

"Дмитру було лише 25 років. Смерть хлопця настала у СІЗО, де він відбував покарання за те, що вкрав у магазині пляшку віски. Мати загиблого Марія розповідає, що окрім наочних побоїв у її сина була вибита ключиця та дірка у голові. Тим часом, у луцькому СІЗО дивно аргументують такі тілесні ушкодження. Кажуть, хлопець сам себе побив у камері, в яку його помістили через неадекватну поведінку. Мовляв, був хворий", - йдеться у сюжеті.



Лікар підтверджує, що на тілі Дмитра були тілесні ушкодження, але які саме розповідати не хоче. Каже, тіло не оглядав.

Зі слів заступника начальника Луцького СІЗО Дмитра Пелея, чоловіка перевели із загальної камери в окрему, бо він був в неадекватному стані. Запевняє також, що над ним вівся нагляд постовим, черговою зміною та фельшером.

"Він собі ходив, спілкувався. Коли чоловік замовк, постовий подав сигнал тривоги. Коли ми відчинили двері камери - він просто вивалився з дверей. На ньому уже були сліди подряпин", - каже заступник директора і переконує, що шрамів від наручників не було. Мовляв, наручники на в'язня ніхто не надягав.

Якщо вірити словам заступника начальника Дмитра Пелея, усі претензії за дірку в голові померлого слід пред'являти слідчо-оперативній групі, яка приїхала на виклик.

На запитання про те, як померлий міг сам нанести собі такі подряпини, рани, а також, як хворого в такому стані залишили в камері самого, керівництво СІЗО відповідає - чоловік був у неадекватному стані.

Журналістам стало відомо, що після оприлюднення фотографій тіла померлого, висновки судмедекспертів направили на доопрацювання. Окрім того, як виявилося, на початку листопада, з посади пішов заступник начальника, якому трохи більше 40 років, та ще один працівник. Якщо "зам" почесно пішов на пенсію, то інший працівник сам виявив бажання звільнитися. А лікар СІЗО кілька днів тому пішов у відпустку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
АНАТОЛЬ_ Показати IP 2 Грудня 2017 17:05
Я в шоці! Як так можна? То ж начеб то після майдану повинно було настати покращення і шо тепер? Де ж ті реформи?
Дмитро до АНАТОЛЬ_ Показати IP 2 Грудня 2017 20:18
Історія незнає ні одного випадку щоб після революції стало жити краще
Анонім до Дмитро Показати IP 2 Грудня 2017 22:20
я ЗНАВАВ ВАС ПО ПЕДАГОГІЧНОМУ - ДО ЧОГО ВИ КЛОНИТЕ?
Анонім до АНАТОЛЬ_ Показати IP 2 Грудня 2017 20:54
Ви Падалко?
встреча в аду Показати IP 2 Грудня 2017 18:45
убийцы...ага сам себя убил...и вырвал сам себе печень и еще потоптался по себе сам...А если даже человек не в адеквате - то их прямая обязанность его обезопасить...Как не крути - все равно убийцы
Хрен собачий до встреча в аду Показати IP 2 Грудня 2017 20:58
Деколи бандюки при владі і в погонах,страшніші від тих, які сидять по тюрмах і грабують людей. На жаль безнаказанність породжує вседозволеність. Сувора правда життя. :(
Анонім до встреча в аду Показати IP 3 Грудня 2017 00:14
КДБ, почувчи таке, стоїть у куточку та нервово курить
Уапол Показати IP 2 Грудня 2017 20:43
Начальника вигнати
Хаха Показати IP 2 Грудня 2017 22:00
Шо ви говорите, якшо людине неадекватна то вона може і повістися і битися об стіну, це я говорю як мед. працівник, і до того ж нічого не пам,ятати.Працівники сізо я так поняв викликали карету швидкоі допомоги, значить зробили все правильно
Кеш Показати IP 2 Грудня 2017 23:27
Скажу так що працівники СІЗО зробили все правильно .
Каратель Показати IP 3 Грудня 2017 02:24
Шановні волиняни! Прошу покарати вбивці які приховують брехнею свої злочини. Начмед Ілюшик уже не вперше приховує катування та вбивство в Луцькому сизо у нього вуха горять від брехні
Яя Показати IP 3 Грудня 2017 08:50
А чого мама мовчить,що син неодноразово був неадекватний дома,и вона викликала до нього полицию?
во Показати IP 3 Грудня 2017 11:31
деліріум треморе-марити та тремтіти
Сашко Показати IP 3 Грудня 2017 12:19
Переубедите меня что мусора не п*дорасы
не байдужий Показати IP 3 Грудня 2017 17:08
Смерть на волі нікого не цікавить, а смерть в СІЗО - одразу підозри. Загляньте за стіни наркодиспанцера - скільки там щодня таких "хороших" хлопчиків? Матері співчуття, але потрібно було добре дивитися за своїм сином, особливо коли він вкотре повернувся з тюрми.
Сиделец Показати IP 4 Грудня 2017 07:11
В сизо за человека отвечает система. В лице работников сизо. Фамилии в студию.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus