USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Дітей-чорнобильців Маневицького району позбавили харчування

16 Квітня 2015 13:19
Діти-чорнобильці Маневицького району не мають можливості отримати безплатне харчування в школах, бо виникла проблема з тендерним конкурсом. Ситуація затягнулася вже на чотири місяці.

Про це йшлося під час третього пленарного засідання 34 сесії Волинської обласної ради шостого скликання сьогодні, 16-го квітня.

Депутат обласної ради Микола Давидюк звернувся до губернатора, аби той вплинув на ситуацію й посприяв швидкому вирішенню проблеми.

«Впродовж січня, лютого, березня й квітня не проведено тендер з харчування у забрудненій зоні, зокрема в Маневицьому районі. Процес безплатного харчування дітей зупинений. Вони змушені купувати їжу за власні кошти, хоча мають право на соціальну допомогу, кошти для цього є», - поінформував про проблему депутат.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що подібна ситуація виникала й торік: через політичну ситуацію в країні дітям доводилося гризти граніт науки на голодний шлунок, зокрема школярів Камінь-Каширського, Маневицького та Любешівського районів взагалі не харчують.

На Волині мають право безплатного харчування не лише діти-чорнобильці. Зокрема на безкоштовне харчування дітей учасників АТО в Луцьку виділили більше 814 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
мінуточку Показати IP 16 Квітня 2015 13:27
які чорнобильці?вже 29 років тому була аварія!!!!!!то шо,пільги будуть до 9 покоління чи шо??? тільки ліквідаторам треба лишити пільги!!!
ого Показати IP 16 Квітня 2015 13:30
А Давидюк і не знає, що батьки таким розкладом дуже задоволені-гроші за харчування батькам держава виплачує щомісяця і в повному обсязі, батьки дітям як захочуть так харчування і організують(хто бутерброд, хто гарячого в їдальні). А Давидюку захотіліось пропіаритись чи жаба задавила, що з їдальні безкоштовних харчів не може потягнути?
Кухарка Показати IP 16 Квітня 2015 13:30
Що той Давидюк торочить, дітей годують, правда за свій рахунок( але в кінці місяця повертають витрачені кошти ). Навіщо взагалі той тендер здався, подивіться за якими цінами у школи( садки ) продукти завозяться. А те що Давидюк заворушився, то щось тут не чисте... Будьте уважними!!!
777 до Кухарка Показати IP 16 Квітня 2015 13:47
Правда-сир твердий по 150 грн, сардельк-по 120, одне варене яйце-3 грн, замість масла-спред по 80 грн за кіло. А Давидюка точно жаба давить, хай валить в АТО як інші директори шкіл Бричка і Савчук а не тут демогогію розводить, то може більше толку буде
Анонім Показати IP 16 Квітня 2015 14:15
Які чорнобильці? Давно чорнобиль минув, а ми що не чорнобильці.Чи може радіація вибирали полішуків чи не полішуків.Вони одержують гроші ще й харчуй їх безоплатно.Повний абсурд і дурня.За чий рахунок? Ми кінці з кінцями не можемо стягнтут и, а їм давай і давай.Той Давидюк очки заробляє,хай іде полікується. А може ще дітей війни харчуйте безоплатно, ОУН-УПА харчуйте-це також діти. А ми дурні утримуймо їх,хто працює податками.Хватить.Настоящі чорнобильці вже давно померли нічого не дочекавшись, а остались ці,що й не бачили Чорнобиля. Зараз однаково де ти в Маневичах чи в Луцьку ця гадсть розповзлася більше у Луцьку ніж у Маневичах
Лучанка Показати IP 16 Квітня 2015 15:43
я народилася 1986-го року... і живу на Волині..і не чорнобилька..і пільг нема.....а є такі, що давно там і не живуть і дітей понароджували в Луцьку, і інших містах, що не відносяться до радіаційно-забрудненої зони і..мають купу пільг...
Анонім Показати IP 16 Квітня 2015 15:47
Чорнобильська біда трапилась тридцять років тому. Які діти нафіг? Це що цілі касти утворюють?
туфта Показати IP 16 Квітня 2015 18:49
Поки було харчування за чорнобильські кошти, то недоїдками годували Давидюкові свиней на пришкільній фермі. Зараз харчування немає, батьки підгімають питання про внески, які платили на школу, про те, де дівалися гроші від забою поросят от Давидюк і меле в світ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus