USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Дітей з Волині повезли на Ягодинську митницю

4 Червня 2013 09:47
Вихованці Люблинецької школи-інтернату для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківської опіки, побували на екскурсії на Ягодинській митниці Міндоходів.

Про це повідомили у прес-службі Міндоходів у Волинській області.

Так, фахівці Ягодинської митниці Міндоходів запросили випускників Люблинецької школи-інтернату на екскурсію з нагоди Міжнародного дня захисту дітей.

Учні ознайомилися із особливостями митного оформлення вантажів і проходження митних формальностей громадянами, котрі перетинають українсько-польський кордон.

Найцікавішою частиною екскурсії територією Ягодинської митниці стало знайомство дітей із спеціалістами кінологічної служби та їх помічниками у боротьбі із контрабандою наркотиків – службовими собаками.

«Завдяки таким заходам із підростаючим поколінням ми маємо можливість дати перші важливі знання дітям про те, як важливо дбати про державні інтереси та ефективно протидіяти тим, хто у власних цілях намагається уникнути відповідальності за порушення митних правил», - запевнив виконувач обов’язків начальника Ягодинської митниці Міндоходів Роман Микитюк.

Окрім цього, випускники Люблинецької школи-інтернату отримали обновки до випускного балу та солодощі.

Нагадаємо, нещодавно Ягодинську митницю Держмитслужби України реорганізували в Ягодинську митницю Міндоходів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus