USD 39.62 39.84
  • USD 39.62 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині дітям з вадами передали подарунки від лютеранів

3 Грудня 2014 08:35
Міжнародний день інвалідів у навчально-реабілітаційному центрі для дітей з вадами опорно-рухового апарату, що розташований у Рожищі, називають святом милосердя і доброти.

Саме в цей день до тутешніх вихованців завжди приїздить чи не найбільше гостей.

Цьогоріч малечу потішили представники лютеранської церкви з Данії. Подарунки від датського центру допомоги Україні передала малечі Людмила Таран з Луцька.

На заклик допомогти дітям дружно відгукнулись і працівники та керівництво приватного лісопереробного підприємства "Цунамі". Окрім солодких подарунків, якими з радістю ласували діти, небайдужі привезли канцелярське приладдя, іграшки, інші необхідні речі.

Відвідала в цей день з подарунками вихованців навчально-реабілітаційного центру і заступник голови райдержадміністрації Антоніна Клімчук.

А своєрідною подякою за підтримку та подарунки стала концертна програма з піснями, танцями та щирими дитячими усмішками.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus