USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Мами Луцька виведуть дітей на підтримку «Майбутнього проти війни»

6 Березня 2014 18:17
Портал для батьків Луцьк-мама організовує захід у рамках всеукраїнської акції – «Майбутнє проти війни». Подія одночасно відбудеться у багатьох містах України, повідомляють організатори.

Зокрема, вони запрошують батьків та їхніх дітей долучитися до акції, яка покаже всьому світу, що «ми за мир, а наше місто - за мирну Україну».

Організатори закликають прийти з національними символами України (синьо-жовті стрічки, віночки, прапорці і т.д.), принести плакати із написами про мир і Україну (наприклад, «Я люблю Україну», «Боже, допоможи нашій Україні бути в мирі» і т.п.).

Учасники створять карту України за допомогою відбитків дитячих долоньок на ватмані.

Також організатори просять взяти із собою фарбу (жовту і синю), кольоровий папір (жовтий і синій), пензлики, вологі серветки.

Захід відбудеться 8 березня 2014 року о 12.00 на Театральному майдані в рамках всеукраїнської акції «Майбутнє проти війни».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus