USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку більше 4 тисяч дітей отримали подарунки до Різдва

5 Січня 2018 16:02
Із нагоди новорічно-різдвяних свят діти соціальних категорій Луцька отримують подарунки та продуктові набори.

Урочистий захід відбувся 5 січня в Луцьку.

Привітати присутніх прийшов і депутат Луцької міської ради Олександр Козлюк.

«Сьогодні ми вручаємо подарунки діткам соціально-вразливих верств населення та тим, чиї батьки побували у зоні АТО. Тут є і мешканці мого виборчого округу, з якими ми часто бачимося задля вирішення тих чи інших проблем. Тому мені дуже приємно бути на урочистому заході й привітати наше підростаюче покоління», - каже Олександр Козлюк.
Зі слів начальника управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ліни Галан, цього року, як ніколи, багато подарунків, їх вистачить усім дітям.

«У нас є понад 4 тисячі дітей пільгової категорії. Це діти із сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах, діти з особливими потребами, діти-сироти та позбавлені батьківського піклування, діти із сімей учасників АТО та діти із сімей внутрішньо-переміщених осіб. На сьогодні ми вже роздали 4217 подарунків і плануємо продовжити наступного тижня. Цього року маємо амбітні плани 100% охопити усі категорії дітей, якими опікуємося. На жаль, раніше такої можливості не було. Зараз багато допомагає депутатський корпус, міська рада, також працюємо із соціально-відповідальним бізнесом, залучаємо різні благодійні фонди», - каже посадовець.

Вітаючи дітей, радник Луцького міського голови Ігор Поліщук побажав усім здоров’я і Божого благословення.

«Формуючи бюджет міста на 2018 рік, ми особливу увагу приділили соціальній сфері й затвердили низку програм по допомозі сім’ям із вразливих верств населення, також є окрема програма для сімей учасників АТО для допомоги щодо придбанням житла «50 на 50», маємо унікальну для України програму щодо працевлаштування людей з інвалідністю та інші. Така кількість програм та проектів, які є в Луцьку, мало в яких містах є. І ми цим гордимося, адже ці люди потребують особливої уваги та підтримки», - зауважив Ігор Поліщук.
Серед тих, хто отримав подарунки, - семикласниця Оксана.

«Я сподіваюся, що в нас в країні все налагодиться, завершиться війна і буде більше таких добрих людей, які дбатимуть один про одного та допомагатимуть іншим», - розповіла дівчинка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus