USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Діти-сироти війни просили у голови Волинської ОДА пільг

11 Грудня 2008 09:19
Дітей-сиріт війни влада лишила поза увагою. На це скаржилася 10 грудня голові Волинської облдержадміністрації Миколі Романюкові  представниця цуманських дітей-сиріт війни Ольга Камець під час його особистого прийому громадян у селищі, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
За словами Ольги Камець, на відмінну від інших пільгових категорій, які в той чи інший спосіб мають відношення до війни, у сиріт життя склалося найважче. Проте за відсутності батька-учасника війни, вони як родичі не отримали жодної допомоги та уваги із боку влади. «Мені навіть важко йти на парад 9 травня, оскільки сльози від образи на очі навертаються», – пожалілася пані Камець.
 
За її словами, у селищі Цумань мешкає 35 осіб, які зараховуються до цієї категорії громадян. Саме від їх імені Ольга Камець принесла колективну заяву, де йшлося про надання відповідних пільг дітям-сиротам війни.
 
Микола Романюк попросив селищного голову Олександра Кобилана згадати 9 травня про цих людей, щоб вони не лишались поза увагою в цей день. Також голова Волинської ОДА сказав, що звернеться до Верховної Ради України та Кабміну із пропозицією присвоїти сиротам війни відповідний статус. Крім цього, він попросив прес-службу ОДА організувати зустріч цих людей із центральними ЗМІ, щоб на всеукраїнському рівні акцентувати увагу на цьому питанні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus