USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Діти-волонтери з Волині отримали відзнаку за допомогу військовим

3 Січня 2023 22:48
Юних волонтерів із дитячого батальйону «Бандерівці», що в місті Рожище Луцького району, нагородили громадською відзнакою за постійну допомогу бійцям на передовій.

Про це повідомляє Суспільне Волині.

Медаль «За добру справу» від Маріупольського окремого батальйону за підтримку та допомогу ЗСУ передав школярам боєць цього батальйону, лучанин Юрій Хомич, який особисто приїхав привітати волонтерів.

Окрім відзнаки, дітям також вручили подяку та червоно-чорний прапор із підписами й побажаннями військовослужбовців, які нині на фронті.

Діти ж подарували прапор України зі своїми побажаннями та амулети з малюнками, вирізані з уламків ракет.

Медаль «За добру справу» є громадською відзнакою. Це втілення подяки у металі тим людям, які роблять добрі справи заради наближення перемоги.
Нагадаємо, у Рожищі діти від початку літа допомагають Збройним силам України, співаючи у міському сквері біля пам’ятника гетьману Хмельницькому. За кілька місяців назбирали 400 тисяч гривень. За них волонтери придбали дві гвинтівки для збиття російських дронів, ремонтували машини та докладали ці гроші до придбання автівок на передову. Співаючи 2 жовтня, «бандерівцям» вдалося зібрати 10 660 гривень: 9 900 гривень діти віддали на ремонт військового автомобіля, 760 гривень – на теплий одяг для солдатів. Також вони зібрали понад 10 тисяч гривень на антидрон.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus