USD 39.56 39.84
  • USD 39.56 39.84
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.75 9.87

Юні волонтери з Волині отримали іменні медалі «За гідність та патріотизм»

2 Січня 2024 11:12
Волонтерів із дитячого батальйону «Бандерівці» з Рожища Луцького району нагородили іменними медалями «За гідність та патріотизм» за постійну допомогу ЗСУ та підтримку військових.

Про це повідомила волонтерка Вікторія Шварцкоп, інформує Суспільне.

Відзнаки для дітей і підлітків 31 грудня вручив військовий із Маріупольського окремого батальйону територіальної оборони, лучанин Юрій Хомич, який особисто приїхав привітати волонтерів у Рожище.

Читати ще: На Волині дитячий батальйон «Бандерівці» вже зібрав мільйон гривень для військових

«Весь час дивимося за вами, що ви робите для наших бійців і як допомагаєте. Ви це робите кожен день! І Маріупольський батальйон не міг це не відзначити», – сказав Юрій Хомич.

Медалі за невід’ємний вклад у перемогу, громадську мужність, самовідданість, активну громадську діяльність для юних волинян передали за представленням підполковника Сергія Макоткіна.

Медаль «За гідність та патріотизм» – це недержавна загальноукраїнська відзнака з особливим статусом, започаткована задля сприяння розвитку громадянської свідомості й плекання патріотизму.

Читати ще: Діти-волонтери з Волині отримали відзнаку за допомогу військовим
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus