USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Діти зі Старобільська відпочивали на Шацьких озерах

18 Червня 2017 13:54
Волонтери організували для дітей із Старобільської школи інтернату літній табір на Волині. Там влаштували їм цікаве та насичене дозвілля, різноманітні екскурсії і звісно психологічну підтримку.

Хорошу традицію для дітей зі сходу кілька років тому започаткував легендарний айдарівець Олег Твердохліб (Сармат). Саме за його ініціативи та підтримки кілька років тому перше група дітей війни побувала на Волині.

Продовжив добру традицію «Сармата» його бойовий побратим Андрій Стасюк (Малиш), який доклав максимум зусиль, аби група дітей зі сходу хоч на мить забула про війну, яку їм довелося бачити на власні очі.

Підтримали хорошу ініціативу й інші ветеранські організації – Спілка ветеранів бойових дій, ветеранів АТО та волонтерів «Безпека Волині», Спілка військових капеланів Волині та ГС «Спілка воїнів АТО Волині».

Дітлахи побували на могилі свого наставника Олега Твердохліба, який, на жаль, після тривалої хвороби помер цьогоріч.

Потім їх радо зустрічали в с. Княгинок, де гості мали можливість поспілкуватись з своїми однолітками. Окрім того, дітей чекав справжній відпочинок на Шацьких озерах.

Тут дітлахів чекала насичена програма – конкурси, розваги, психологічна реабілітація, прогулянки.

«Ми докладемо максимум зусиль, щоб дітки зі сходу України мали можливість побувати на Волині. Ми зробимо все, щоб вони хоч на мить забули про війну», - каже Андрій Стасюк.



Петро Сосницький
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus