USD 39.90 40.20
  • USD 39.90 40.20
  • EUR 39.90 40.25
  • PLN 9.90 10.00

Діти із грузинського Горі відпочивали у «101 кілометрі». ФОТО

26 Листопада 2008 20:20
Комплекс розваг та відпочинку «101 кілометр», що розташований за кілька кілометрів від обласного центру Волині, 25 листопада приймав у себе дітей із грузинського Горі. Про це повідомляє репортер «Волинських Новин».
Учора комплекс розваг та відпочинку «101 кілометр» на кілька годин «окупували»  грузинські діти.
22 школярів із міста-партнера Луцька змогли поплавати у басейні з температурою води плюс 28 градусів, позайматися на тренажерах, зіграти партії у більярд і настільний теніс та знайти чимало інших чудових розваг.
Окрім того, дітлахи попарилися у римській лазні та насолодилися масажем на спеціальному обладнанні.
Після цього вони посмакували солодощами.
Окрім розваг усередині комплексу, величезну радість грузинських школярів викликала можливість пограти у сніжки на подвір’ї. Адже на їхній батьківщині, як розповіла одна з закордонних гостей, зараз – 22-25 градусів вище нуля.
Власники «101 кілометру» Світлана та Олег Зотови кажуть, що отримали від візиту маленьких грузинів велике задоволення. «Ми самі маємо трійко діток… А це школярі з Горі так усьому раділи. Ми впевнені, що їм у нас сподобалися», – розповіла господиня закладу Світлана Зотова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus