USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Діти з вадами слуху отримали від імені Президента подарунок. ФОТО

24 Грудня 2008 17:55
Голова Волинської облдержадміністрації Микола Романюк разом з віце-президентом корпорації «Богдан» Володимиром Гунчиком подарували Володимир-Волинській спеціалізованій школі для дітей з вадами слуху автобус. Про це 24 грудня інформує репортер «Волинських Новин».
 
Гостей з обласного центру вихованці школи привітали хлібом-сіллю. Після цього в актовій залі спецшколи Микола Романюк і Володимир Гунчик виголосили короткі вітальні промови і від імені Президента вручили ключі від нового автобуса «Богдан», придбаного однойменною корпорацією. Директор навчального закладу Богдан Гудим від імені своїх вихованців подякував за подарунок
 
Крім того, Микола Романюк вручив подяку голови обласної держадміністрації, адресовану корпорації «Богдан» пану Гунчику.
 
Діти з вадами слуху організували невеличкий концерт для гостей. Крім волинського губернатора і віце-президента корпорації «Богдан» були присутні заступник голови Волинської ОДА Святослав Кравчук, начальник управління освіти і науки облдержадміністрації Михайло Попович та Володимир-Волинський міський голова Петро Саганюк. Він від міської влади вручив цукеркові подарунки для школярів.
 
Після цього для відвідувачів спецшколи була організована екскурсія по її приміщеннях. Пан Романюк візначив, що вже в приміщеннях «відчувається життя». Володимир Гунчик відмовився називати вартість подарунку «це автобус нашого виробництва для цієї школи. Для нас це наші проблеми».
За словами пана Гунчика, не кожна загальноосвітня школа може похвалитися такими умовами, які створені у Володимир-Волинській школі для дітей із вадами слуху.
 
На завершення візиту гості зайшли у сам автобус, а Володимир-Волинський градоначальник Петро Саганюк навіть сів за кермо цього транспортного засобу.
 
Довідково:
 
Ця школа функціонує з 1946 року. А влітку відкрито її нове приміщення, побудоване на кошти з державного бюджету.
 
У закладі навчається і проживає 100 дітей (віком від 6 до 19 років) Волині. Учні здобувають повну загальну середню освіту (12 класів), а також професійну підготовку кравчині та столяра-будівельника.
 
У педагогічно-реабілітаційному процесі працює 53 педагоги, 20 із них мають сурдопедагогічну освіту, 21 спеціаліст вищої категорії, 5 вчителів-методистів, 7 старших вчителів, 14 відмінників освіти України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus