USD 39.40 39.77
  • USD 39.40 39.77
  • EUR 39.45 39.85
  • PLN 9.70 9.86

Дівчинці з інвалідністю збирають кошти на лікувальний корсет

20 Вересня 2017 13:09
13-річній Олександрі Шумській з села Звози Ківерцівського району збирають гроші, аби купити новий корсет проти сколіозу.

Про це пише Ківерцівський районний інформаційний портал.

Олександра з багатодітної родини, де є ще одна дитина з інвалідністю. Мама за станом здоров’я не працює.

У Саші лікарі в 2011 році діагностували S подібний грудо-попериковий сколіоз 3 ст. В 2016 році лікарі приписали дівчинці корсет Шено. Дівчина росте і корсет потрібен новий, на придбання якого сім’я не має коштів.

Ківерцівська районна організація «Соняшик» звертається до небайдужих долучитись до збору коштів на виготовлення корсету для Шумської Олександри Анатоліївни, який коштує 7 200 грн.(рах. Київський ТОВ «Ортоспайн К»).

Р/р 5168 7572 8801 7991, ПриватБанк, Шумська Лариса Леонтіївна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 20 Вересня 2017 15:34
Якщо є інвалідність, то відповідно є карта індивідуального лікування, в якій лікар робить запис щодо потреби в засобах лікування (ортези, протези, ортопедичне взуття, тутори, інвалідні возики і все інше). Такий корсет можна зробити безкоштовно і все це відбувається наступним шляхом: за місце прописки потрібно звернутись в департамент захисту населення із заявою про потребу в такому корсеті - потрібно зібрати три чи чотири документа (всі вони є на руках у сім'ї). Заява розлядається протягом кількох хвилин. Далі заявнику видається направлення в протезних цех, де власне і виробляють ці засоби, відповідно до параметрів заявника. Такий цех є в Луцьку. Знаходиться Луцьк, вул. Конякіна, 4 (по дорозі до Адреналіну. Якщо їхати від Салюту на 40-му, то з лівої сторони є пожежна частина, і відразу за нею знаходиться "ЛУЦЬКИЙ ПРОТЕЗНО-ОРТОПЕДИЧНИЙ ЦЕХ ЛЬВІВСЬКОГО КАЗЕННОГО ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ЗАСОБІВ ПЕРЕСУВАННЯ І ПРОТЕЗУВАННЯ"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus