USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

ДКП «Луцьктепло» дозволять взяти кредит

23 Жовтня 2015 17:30
Для того, щоб погасити заборгованість із виплати заробітної плати працівникам, ДКП «Луцьктепло» хочуть надати дозвіл на отримання кредиту розміром до семи мільйонів гривень.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міськради з питань ЖКГ, екології, транспорту та енергозбереження 23 жовтня.

Як повідомила заступник міського голови Лариса Соколовська, на підприємстві склалася непроста ситуація у фінансовому та технічному планах. Так, працівники не отримували зарплату за липень цього року, що призвело до акції протесту під стінами міськради.

За годину до початку акції скликали позачергове засідання виконкому задля рішення про перерахунок коштів (у сумі 2 мільйонів гривень) підприємству.

За станом на вчора, як повідомила посадовець, заробітну плату за липень виплатили майже всім працівникам підприємства. Наразі йдеться про дозвіл підприємству терміном на рік на отримання кредиту у сумі не більше 7 мільйонів гривень. Окрім цього, на розгляд бюджетної комісії міськради вноситимуть пропозицію про виділення коштів для ДКП «Луцьктепло» з міського бюджету. Нині заборгованість із виплати заробітної плати на підприємстві становить 5,6 мільйона гривень.

Депутат Сергій Сівак звернув увагу на те, що ситуацію на підприємстві зумовила недолуга політика керівництва впродовж останніх п’яти років та зауважив, що депутатам досі не вдалося побачити, до прикладу, договір підприємства з компанією «Захід ТЕГ» щодо давальницької сировини.

У підсумку, члени комісії підтримали проект рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Луцьк Показати IP 23 Жовтня 2015 21:40
А кредит розіб'ють на споживачів фіз.осіб. І буде так, що хтось вкрав, а ми заплатимо. Іншого варіанту повернути кредит НЕ-МА-Є !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus