USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У зоопарка відібрали 2 мільйони на користь «Луцьктепла»

21 Жовтня 2015 17:23
Власним одноголосним рішенням члени виконавчого комітету «відрізали» 2 мільйони гривень від Луцького зоопарку та передали їх на користь ДКП «Луцьктепло».

Про це стало відомо, сьогодні, 21 жовтня, під час позачергового засідання виконкому Луцької міської ради.

За перерозподіл коштів з міського бюджету на користь ДКП «Луцьктепло» проголосували 11 членів виконавчого комітету.

Як пояснила начальник управління фінансів Луцької міської ради Лілія Єлова, на підприємстві «Луцьктепло» утворилася досить складна ситуація, зокрема має місце значна заборгованість населення за спожите тепло і гарячу воду, а це, не мало й не багато – 30 мільйонів гривень. Із них - 6 мільйонів гривень становить невідшкодована різниця в тарифах.

«Це привело унеможливлення сплати підприємством заробітної плати своїм працівникам. Більше того, влітку кошти на рахунок підприємства майже не надходили, оскільки ні гарячою водою, ні обігрівом лучани не користувалися. Тож, цього року підприємство сплачує до бюджету податок на прибуток, якого в підприємства фактично немає. Важливу роль зіграла й необхідність проведення ремонтних робіт тепломереж до початку опалювального сезону, що також привело до критичного стану на комунальному підприємстві», - зазначила головний фінансист міста.

Тож, члени виконкому проголосували за перерозподіл бюджетних коштів. Мовляв, робиться це з метою погашення боргу і виплати заробітної плати працівникам «Луцьктепла». Таким чином 2 мільйони гривень за рахунок зменшення видатків на модернізацію зоопарку використають на поповнення статутного капіталу ДКП «Луцьктепло».

До слова, за станом на 1 жовтня 2015 року, сума боргу установи власним працівникам становила більш, ніж 4 мільйони гривень. Тож, «віджатими» з зоопарку грошима обіцяють покрити борги із зарплатні за липень місяць.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
123 Показати IP 21 Жовтня 2015 17:33
Отак все в Романюка і Яковлева робиться через ж**у.
Романюк М. Показати IP 21 Жовтня 2015 18:05
Це все наклеп перед виборами!
опа Показати IP 21 Жовтня 2015 18:08
А як же цільове використання наданого гранду для зоопарку!?
Анонім до опа Показати IP 21 Жовтня 2015 18:33
А що, через зоопарк його можна красиво розтеребанити?
лучанка до опа Показати IP 21 Жовтня 2015 18:41
Так само як в Романюкiвськоi банди тендери на будiвництво проводились..безпрэдэл..
дідо Показати IP 21 Жовтня 2015 18:52
Забрали у тварин,щоб заплатити Путлєру за тимошеннківський газ.
Стоп Показати IP 21 Жовтня 2015 19:00
Зоопарк вже відкрили раніше встановлених строків, Романюк балів там вже набрав, можна дальше і не реконструювати. А працівники Луцьктепло їсти хочуть, кричать, забирають голоси, тож треба їм на 3 дні роти закрити, а так як Континіум скаже - треба негайно піднімати тарифи, бо не окупаються.
Звірі зоо Показати IP 21 Жовтня 2015 22:31
Ми в шоооці....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus