USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Для деяких студентів змінилися правила виїзду за кордон

5 Вересня 2023 23:38
Постановою Кабміну від 1 вересня 2023 року №934 внесено зміни до пункту 2-13 Правил перетинання державного кордону громадянами України.

Про це повідомили в Держприкордонслужбі.

Зокрема українських студентів або курсантів, які прямують за кордон для проходження практичної льотної підготовки в іноземні заклади освіти або в авіаційні школи, прикордонники пропускають за наявності підтверджувальних документів:

− довідки від закладу освіти України щодо направлення студента або курсанта для проходження практичної льотної підготовки в іноземному закладі освіти або в авіаційній школі;

− військово-облікових документів з відповідними відмітками районного (об’єднаного районного), міського (районного у містах, об’єднаного міського) територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Студенти або курсанти закладу освіти України можуть безперервно перебувати за кордоном не довше, ніж триває практична льотна підготовка в іноземних закладах освіти або в авіаційних школах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus