USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Для догляду за парками Луцька потрібно більше 50 млн

6 Грудня 2018 09:44
На діяльність КП «Парки та сквери міста Луцька» на наступні три роки з міського бюджету потрібно передбачити 50,9 млн грн.

Про це йшлося 6 грудня під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради.

Як розповів виконувач обов’язків директора підприємства Богдан Феденчук, відповідно до Програми розвитку та утримання парків та скверів, інших озеленених територій міста Луцька на 2019–2021 роки, у 2019 році на діяльність «Парків та скверів міста Луцька» необхідно 16 млн грн, у 2020 році – 16,8 млн грн, у 2021 році – 18,1 млн грн.

Ці кошти потрібні для забезпечення належного утримання зелених насаджень, збалансованого розвитку природних територій, організації культурного дозвілля мешканців міста тощо. Окрім того, згідно з програмою наступних років підприємство планує провести інвентаризацію парків та скверів і скласти паспорт об’єкта благоустрою на кожний об’єкт паркового господарства, створити детальний опис центрального парку імені Лесі Українки та парку 900-річчя з подальшим внесенням змін і коректив після проведення рубок, капітального ремонту або реконструкції для чіткого планування робіт і моніторингу якісного та кількісного стану насаджень.

Також КП «Парки та сквери міста Луцька» здійснюватиме посадку деревно-чагарникової рослинності, очищення прибережних смуг, меліоративних каналів від самосіву, бур'янів та травостою, боротьбу з бур’яном, встановлення бюветів із прокладанням мереж, прибирання територій, косіння газонів, реконструкцію зеленої зони центральної алеї, квіткове оформлення та ін.

Окрім того, Богдан Феденчук повідомив, що заплановано провести обрахування усіх дерев, наявних у місті. Із цією метою їх спеціально чіпуватимуть.

Члени виконкому, однак, не підтримали проект рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus