USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Найзірковіший холостяк влаштує побачення для героїні «Хата на тата» з Волині

24 Вересня 2018 14:10
Свічки, шум прибою і вишукана вечеря із найбажанішим Холостяком країни - про такий вечір мріє кожна дівчина. Не стала винятком і героїня нового випуску «Хата на тата», волинянка Віра Бучман. Але жінка навіть і уявити не могла, що її мрія здійсниться. Поки чоловік-тусовщик залишиться на тиждень один на господарстві, жінка піде на побачення з Рожденом Анусі.

Те, в чому Віра, яка проживає у селі Шклинь Горохівського району, зізнається зірковому холостякові, переверне стосунки у родині Бучманів раз і назавжди, повідомила команда телеканалу.

Яка фраза дружини змусить розплакатися Івана Бучмана? Невже завзятий тусовщик-футболіст і фанат стилю життя Артема Мілевського вперше витратить зарплату не на красиве життя і вечірки?

Усе це ви зможете побачити вже сьогодні о 20:00 в новому випуску «Хата на тата» на телеканалі СТБ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 24 Вересня 2018 14:50
Ну дуууууже цікаво
Я в шоці Показати IP 24 Вересня 2018 15:37
Хто такій цей АНУСі?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus