USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Родина з Волині пройшла відбір у популярне телешоу «Хата на тата»

3 Липня 2018 13:32
Сім`я Івана та Віри Бучман із села Шклинь Горохівського району успішно пройшла попередній конкурсний відбір та готується до участі у популярному телешоу «Хата на тата» на каналі СТБ.

Про цю неординарну подію йшлося під час відзначення Дня села, яке відбулось у неділю, 1 липня 2018 року, повідомляє ВолиньUA.

Зі слів Шклинського сільського голови Володимира Солтиса, коли йому зателефонували з Києва, аби дізнатися, чи є у цій місцевості сім’я, гідна та готова взяти участь у проекті, то він одразу ж порадив сім’ю місцевих мешканців Івана та Віри Бучман.

«Приємно, що ця сім`я виправдала наші сподівання, успішно пройшла відбір на конкурс, і тепер представлятиме наше село та всю нашу синьооку Волинь на загальнодержавному рівні», – зазначив Володимир Солтис.

Молода сім’я виховує двох донечок Каріну та Мілану, яким 6 та 2 рочки. Цих людей люблять і поважають усі в селі, адже, кажуть вони ніколи й нікому не відмовили у допомозі.

Ще перед початком зйомок для проекту журналісти вирішили поспілкуватися із молодою сім’єю і розпитати, що ж спонукало їх узяти участь у проекті. Іван Бучман підтвердив, що взяти участь у проекті «Хата на тата» їхній сім`ї запропонував сільський голова, до якого той нагодився в сільраду в буденних справах. Порадившись із дружиною та дітьми, дав згоду.

«Мабуть, це те, що наша сім’я стане міцнішою і ми зможемо перевірити свої почуття на відстані, адже ми ніколи не розлучалися так надовго. І я думаю, що цей проект подарує нам інші емоції. Звичайно ж, я переживаю за те, як Іван справиться, бо діти маленькі ще і хочуть до мами постійно. Але, я впевнена, що все буде добре», – оптимістично заявила журналістам Віра Бучман.

Сім`я також зізналася, що в разі виграшу супер-призу конкурсного (50000 гривень) на ці гроші поставлять собі паркан біля хати – як нагадування про свою переможну участь у проекті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Студент Показати IP 3 Липня 2018 22:59
Дивні люди, нє щоб бізнес свій розпочати за ці гроші, вкласти в свою освіту, трактор купити . А вони паркан городити. У мене сусід пів року в Польщі пахав, приїхав і на ті гроші збудував паркан двометровий з ковкою. Невже без паркана ніяк?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus