USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Сім'я із Горохівщини стала учасницею телешоу «Хата на тата»

1 Жовтня 2018 17:07
Героєм 5 випуску «Хата на тата»-7 став тато-футболіст і гуляка Іван Бучман, який щиро вважає себе зіркою всього села Шклинь Горохівського району Волинської області.

Відеоверсія програми вже доступна в YouTube.

«Поки дружина намагається налагодити господарство, чоловік цілими днями грає у футбол, а вночі пропадає на вечірках», - йдеться у програмі.

До того ж чоловік переконаний, що домашні клопоти – це не його сфера діяльності, а ось футбол чоловік щиро любить, як і тусовки з пивом. На дітей чоловік не звертає ніякої уваги: ​​з маленькою Міланою тато не сидить, тому що складно, а зі старшою донькою Кариною не проводить час, тому що нудно. При цьому Іван не вважає, що його дружині необхідна допомога, і називає себе холостяком.

Про усі випробування, які впали на плечі татка з Волині – дивіться у програмі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Олег Показати IP 1 Жовтня 2018 19:46
Лох местного разлива

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus