USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Для грузинської команди ми – країна для власної реалізації, – нардеп

27 Квітня 2016 20:27
До діяльності грузинської команди реформаторів українські парламентарі ставляться по-різному. Є і прибічники, і критики. Дехто вважає, що команда реформаторів має піти, інші – залишитися.

Думки парламентарів збирали журналісти програми «Питання до обраних», – інформує Правда.

«Ми для них (грузинської команди – примітка редактора) - країна для власної реалізації», - сказала нардеп від Радикальної партії Оксана Корчинська.

Не дуже позитивно про роботу грузинських реформаторів відзивається і її колега з Народного Фронту Олександр Кірш: «Головне досягнення грузинів – те, що вони грузини».

Нагадаємо, після силового розгону мітингу на Думській площі в Одесі політичний експерт Михайло Павлів висловив думку про те, що саме грузинські псевдореформатори грають ключову роль в дестабілізації ситуації в Одесі.

Не рекомендує міряти всіх однією міркою нардеп від Блоку Петра Порошенко Олексій Гончаров.

«Деканоїдзе – добре, Згуладзе – добре, Саакашвілі – є питання», - говорить парламентар.

Для Єгора Соболєва з Самопомочі сумніви в професійності викликав лише один представник уряду – колишній міністр охорони здоров’я Олександр Квіташвілі.

Більш стриманий в оцінці роботи представників Грузії в уряді Максим Бурбак з Народного Фронту.

«Ставлюся добре до всіх реформаторів, які займаються реформою, а не лише про неї балакають», - сказав він.

Слід зазначити, що більшість опитаних депутатів Верховної Ради України все ж негативно оцінили роботу грузинської команди і проти того, щоб вона продовжувала свою діяльність в українських органах влади.

Сам же Саакашвілі обіцяє, що коли переможе його колишня партія «Єдиного національного руху» на парламентських виборах 2016 року в Грузії, то він приїде в країну. Можливо, губернатора Одеської області підштовхнуло до повернення на батьківщину розуміння, що на Банковій усвідомили: грузинська команда реформаторів, вочевидь, створює більше шуму, аніж приносить користі владі. Адже ще кілька тижнів тому Саакашвілі активно будував кар'єру в Україні. А в столиці заговорили про те, що так званого грузинського десанту планують поступово позбутися.

Більше думок депутатів дивіться у відео.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus