USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Для луцьких парків хочуть найняти озеленювачів

15 Листопада 2016 15:44
На фінансування Програми розвитку та благоустрою парків і скверів, інших озеленених територій міста Луцька на 2017-2018 роки, передбачається 3,5 мільйона гривень. З-поміж заходів, які планують втілити згідно з програмою, є створення дільниці в КП «Парки і сквери міста Луцька», в сферу діяльності якої буде входити утримування міських парків.

Про це стало відомо під час засідання бюджетної комісії Луцької міської ради сьогодні, 15 листопада.

Як повідомив заступник Луцького міського голови Юрій Моклиця, для утримання в належному стані парків міста необхідно 14 штатних одиниць КП «Парки і сквери міста Луцька». Зокрема, потрібно 14 технічних працівників, 6 озеленювачів і двірників, з розрахунку 5,2 гектара на одну людину. До прикладу, в парку 900-річчя Луцька пропонують 3-х озеленювачів і 1 двірника, а в Центральному парку культури і відпочинку – 7 озеленювачів і 3 двірників. Фінансове навантаження в цій частині на бюджет міста – 1 мільйон гривень.

Що ж до благоустрою скверів, то ці роботи пропонується виконувати за угодами. Станом на зараз їх виконую за рахунок великого тендеру на озеленення. Відтак, пропонують ці роботи розділити на міні-лоти: косіння, кронування і висадка квітів, щоб невеликі суб’єкти господарювання могли взяти участь в цих роботах.

Крім того, згідно з програмою, планують придбати обладнання для КП «Парки і сквери» на суму 780 тисяч: косарки, лопати, мітли, витратні матеріали. Також пропонується розробити проектно-кошторисну документацію на реконструкцію центрального пляжу, вартістю 100 тисяч гривень. Передбачається, що ці роботи можуть вартувати міському бюджету 3 мільйони гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
моклиця знає Показати IP 15 Листопада 2016 16:58
де можна і на чому заробити так.що ніякий комар і носа не підточить! це ще та моклиця!
комуніст Показати IP 15 Листопада 2016 17:22
Спочатку на ці гроші лісорубів найміть щоб почистити кущі в сміття вивезіь раз в 30 років.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus