USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Для луцьких сиріт організували благодійний інтернет-аукціон

18 Жовтня 2016 14:36
Благодійний аукціон з метою зібрати кошти на подарунки для тих діток, які залишилися без батьківської уваги, а також створити особливу чарівну атмосферу свята в день Святого Миколая, закликають усіх небайдужих.

Про це написали у спільноті Наш Луцьк Life у Фейсбук організатори заходу.

«Наша мета - допомогти кожному наслідувати гарний приклад діянь Чудотворця та принести свято, радість, віру в чудеса з подарунками та вітаннями від Св. Миколая у дитячий будинок міста Луцька», - йдеться у дописі.

Згідно з правилами благодійного аукціону, щотижня у спільноті будуть виставлятися лоти. У кожного лота буде стартова ціна (зазначена в коментарях). З моменту відкриття благодійного аукціону і до його закінчення, охочий його придбати вказує ціну, яку готовий заплатити за лот (в коментарях під запропонованим лотом).

Робити ставки слід, зі слів організаторів, відштовхуючись від початкової ціни, кроком не менше 10 гривень і не більше 200 гривень.

Після закінчення аукціону організатори відзвітуються підписом «Продано за «n» гривень». Ставки слід робити в національній валюті – у гривнях.

Щоб забрати виграний лот, доведеться дочекатися повідомлення від організаторів заходу. Вони ж вкажуть номер картки, на яку потрібно буде перерахувати гроші за виграш.

«На сплату лоту в учасників є 2 дні після закінчення аукціону. Якщо ви лучанин, то виграш можна буде забрати під час зустрічі. Якщо ви мешкаєте в іншому місті – ви робите передплату, кидаєте гроші на картку благодійного аукціону і надсилаєте нам фото чека разом із реквізитам, куди відправити виграш. Відправка здійснюється Новою Поштою. Доставка/відправка оплачується отримувачем», - йдеться у дописі спільноти.

Організатори обіцяють, що після закінчення аукціону, про усі зібрані кошти вони відзвітують. Це ж стосується і передачі всіх благодійних коштів у дитячий будинок Луцька.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus