USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Для луцьких учнів та дошкільнят закуплять світловідбивні жилети

28 Березня 2019 10:44
Світловідбивні жилети, що дозволять вчителям та вихователям краще слідкувати за переміщенням дітей під час екскурсій та прогулянок, закуплять за кошти з міського бюджету.

Про це стало відомо під час засідання чергової 55-ї сесії Луцької міської ради.

Із відповідним запитом до обранців громади звернулась депутат Юлія Вусенко.

З її слів, практика європейських міст та деяких міст України показує, що вихованцям дошкільних навчальних закладів та шкіл, які виходять за межі освітніх закладів на позашкільні заходи, одягають світловідбиваючі «манишки». На думку депутата, вони потрібні для того, аби покращити безпеку дітей під час екскурсій та прогулянок.

«Для того, щоб закупити такі «манишки» для дитячих садочків та початкової школи не потрібні великі кошти, адже одна така «жилетка» вартує у районі 45-50 гривень. Мені не потрібно, щоб хтось купував ці «манишки» аби рахувалось. Але, погодьтесь, це – класна практика. Вчителі бачать своїх учнів, а це – безпека дітей. Я це бачила у Львові і в Києві», – наголосила обраниця громади.

Вислухавши доповідача, депутати вирішили, що необхідно порахувати, скільки ж таких світловідбивних «манішок» потрібно закупити, аби покрити потреби садочків та шкіл Луцька.

Підтримали таку ініціативу майже всі присутні на сесії обранців громади. Так «за» проголосувало 26 депутатів.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агенство Волинські Новини повідомляло про те, що незабаром лучани зможуть слідкувати за перебігом засідань постійних комісій Луцької міської ради в онлайн-режимі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Алекс Показати IP 28 Березня 2019 12:57
Я вас умоляю. Все буде в кінцевому результаті за кошти батьків.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus