USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Лучани зможуть слідкувати за комісіями міськради в онлайн-режимі

27 Березня 2019 23:06
Незабаром лучани зможуть слідкувати за перебігом засідань постійних комісій Луцької міської ради в онлайн-режимі.

Із таким запитом до обранців громади під час чергового пленарного засідання 55-ї сесії Луцької міської ради сьогодні, 27 березня, звернулась депутатка Юлія Вусенко.

Вона попросила колег підтримати запит про можливість розгляду бюджетною комісією міської ради питання щодо виділення засобів на придбання камер для трансляції засідань постійних комісій в 105-му і 106-му кабінетах міської ради в онлайн-режимі. Мовляв, таким чином за перебігом профільних комісій зможуть слідкувати і відсутні на засіданнях депутати, і звичайні лучани.

Таку ініціативу луцькі депутати у більшості підтримали – «за» проголосувало 27 обранців громади.

Нагадаємо, віднедавна лучани можуть слідкувати за перебігом пленарних, позачергових та чергових засідань сесій Луцької міської ради, а також виконкомів, у онлайн-режимі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
777 Показати IP 28 Березня 2019 07:54
кто на вас умолишенных смотреть будет

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus