USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Для наймолодших лучан облаштували дитмайданчик

29 Жовтня 2016 08:00
Омріяний подарунок на осінні канікули отримали маленькі мешканці вулиці Богдана Хмельницького в Луцьку.

За сприяння Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» в дворі будинків №34, 36 та 38 облаштували сучасний ігровий майданчик. Тож тепер батьки спокійні за дітвору, яка охоче бавиться неподалік від дому. Дорослі не натішаться: їхні сини й доньки не просиджують годинами біля телевізорів та комп’ютерів, а гуляють на свіжому повітрі, - йдеться у повідомленні прес-служби Фонду.

«У роки нашого дитинства тут був дитячий майданчик. Однак із часом він вийшов з ладу і його просто демонтували. А дітям треба ж десь гратися, коли вони гуляють навулиці», - розповідає лучанка Валентина Страйста.

Пані Валентина разом із активними батьками минулої осені зареєстрували відповідне прохання на сайті Єдиної системи місцевих петицій. Однак їм не вдалося набрати потрібної кількості голосів. Та активісти не опустили рук і звернулися по допомогу у Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом».

«Нам пояснили, що за один день такі справи не роблять. Треба спочатку виготовити потрібні документи, узгодити суму внеску громади», – пригадує Валентина Страйста.

Левову частку організаційних робіт довелося виконувати саме пані Валентині, адже жінка перебувала у декретній відпустці. На залагодження усіх непростих процедур із документами пішло чимало часу. Однак старання молодої мами увінчалися успіхом.

«Ми дуже дякуємо Фонду, адже батьки не змогли б викласти понад 20 тисяч гривень на дитячий майданчик. А от 10% від цієї суми – цілком посильний внесок – зібрати вдалося. Тепер у дворі наших будинків красуються сучасні гірки, каруселі, балансир та подвійна гойдалка», – тішиться Валентина Страйста.

Наступної весни батьківська громада планує поставити на майданчику пісочницю та стилізовану дерев’яну хатку, облаштувати клумби.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus