USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Для школи №27 планують побудувати спортзал

22 Серпня 2018 15:18
Побудувати спортивний зал для нової школи у 55-му мікрорайоні Луцька хочуть, залучивши кошти Державного фонду регіонального розвитку.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міськради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 22 серпня.

У рамках змін до міського бюджету пропонували передбачити 100 тисяч гривень на виготовлення проектно-кошторисної документації на будівництво спортивного залу для школи №27.

Як повідомив начальник управління капітального будівництва міськради Леонід Карабан, йдеться про спортзал розміром 15 на 24 метри. Вже у вересні проект планують подавати на ДФРР.

Члени комісії зауважували, що такий спортзал буде надто малим для, наприклад, гри у футбол, тож пропонували розглянути можливість будівництва більшого за площею залу.

Рекомендували вивчити питання будівництва великого спортзалу і про можливість збільшення його площі поінформувати під час сесії. Водночас рекомендували підтримати виділення 100 тисяч на розробку документації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанин Показати IP 22 Серпня 2018 15:54
Щось ну дуже маленький зал.21 сторіччя на вулиці,а зал як з 19 ст.
Лучанин Показати IP 22 Серпня 2018 16:04
А на якій законом обумовленій підставі повторно виділяти кошти, якщо спортзал запроектований у складі проектної документації на школу ! Документація затверджена, пройшла експертизу ! Отримано дозвіл - реалізуйте проект ! Бо тоді за розтрату бюджетних коштів чи за відступлення від проекту треба когось притягати до відповідальності .
Експерт до Лучанин Показати IP 22 Серпня 2018 23:02
Спортзал до ПКД не входив, це окремий об"єкт, отже ніяких порушень немає

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus