USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Для учнів розробили дистанційні уроки про COVID-19. Чому навчатимуть

5 Травня 2020 19:34
Для учнів 6-10-х класів розробили дистанційні уроки з біології про COVID-19.

Про це йдеться на сайті Міністерства освіти та науки України (МОН).

Методичні рекомендації для вчителів та навчальні матеріали для учнів опубліковано на сайті НУШ сьогодні, 5 травня 2020 року. Уроки розробили за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні та ГО «Смарт освіта».

«Знати про коронавірус якомога більше – означає захистити від захворювання і себе, і своїх близьких.

В умовах пандемії COVID-19, яка охопила світ і Україну зокрема, ці знання є надзвичайно важливими», – зазначила т.в.о. Міністра освіти і науки Любомира Мандзій.

Що будуть вчити на уроках

Урок знайомить учнів зі шляхами передачі інфекції, дає практичні поради, як діяти під час пандемії нового коронавірусу та як вберегти себе.

Матеріали допоможуть учням дізнатися більше про COVID-19, зрозуміти важливість соціальної дистанції та правила особистої гігієни через призму наукових знань. Інформація для учнів подається відповідно до засвоєного до цього часу матеріалу на уроках біології.

Загалом розроблено чотири версії уроків для учнів 6-8-х та 9-10-х класів.

Їх створено з можливістю проведення через відеозв’язок або без нього – за умов обмеженого доступу до інтернету чи ґаджетів.

Кожен урок містить методичні рекомендації для вчителя біології, а також навчальні матеріали для учнів – ілюстрації з поясненнями, інтерактивні вправи, тести, навчальне відео.

Інтерактивні завдання учні можуть виконати самостійно або разом із батьками.

Як повідомлялося раніше, в Україні змінять правила складання іспиту на знання державної мови.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus