USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Вчителька географії переплутала океани в ефірі «Всеукраїнської школи онлайн»

9 Квітня 2020 10:14
В Україні в ефірі «Всеукраїнської школи онлайн» вчителька географії сплутала назви океанів навколо Австралії.

Педагогиня сказала, що береги материка омиває Тихий і Атлантичний океани, пише Обозреватель.

«Територія Австралійського Союзу включає в себе повністю материк Австралія, острів Тасманія і острови в Тихому й Атлантичному океані», – розповіла вона.

Пояснимо, що зі сходу берег Австралії омивають Тасманове і Коралове моря Тихого океану, а західний і південний – Тиморське і Арафурське моря Індійського океану.
Атлантичний океан знаходиться в іншій частині світу і омиває береги Антарктиди, Європи, Африки, Північної та Південної Америк.


Нагадаємо, під час онлайн-уроків для школярів вчителька допустила помилку на уроці математики для п’ятикласників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Лучанин Показати IP 9 Квітня 2020 10:37
Якщо це дійсно онлайн, то думаю, що нічого страшного. Всі ми люди. Хвилюється можливо.
Фіма до Лучанин Показати IP 9 Квітня 2020 14:31
Это Парашенка все, он у них разум забрал.
Я до Лучанин Показати IP 9 Квітня 2020 16:40
Так у тому то й біда, що це не онлайн-трансляція. Учителі мають змогу переглянути записане відео і у разі потреби перезаписати. І от ми маємо 30.2-2,2=18, Ліванська війна замість Лівонської, Микола ІІ замість Миколи І, Атлантичний океан замість Індійського... І це лише початок!! Повна деградація системи освіти! А дітям здавати ЗНО... Де отакі ляпи вчителів можуть дуже дорого обійтися.
та Показати IP 9 Квітня 2020 11:01
як вчились так і розказують. ото вчителів підібрали для онлайн уроків
. Показати IP 9 Квітня 2020 11:58
Руки геть від святих соросят! Сьогодні вчитель, а завтра міністр чи депутат..
Всезнайко Показати IP 9 Квітня 2020 12:03
Понабирали соросят.... А Ірка Геращенко пропонує щоб історію Парубій з Вятровичем розповідали.
Ютюб Показати IP 9 Квітня 2020 12:05
Коментарі відключені! Ніхто доброго слова про соросяток не сказав?
Ivan Показати IP 9 Квітня 2020 12:07
Учитель теж людина і має право на помилку. Нічого страшного, краще запам'ятається. А от на війні помилка коштує людськими втратами.
Я Показати IP 9 Квітня 2020 13:31
Зате коли мова про зарплати, то усі вчителі в один голос кричать, що працюють за копійки.. Для онлайн-уроків обирали кращих педагогів. Уявляю, які знання дають інші...
Юрій Васильович Пана Показати IP 12 Квітня 2020 23:11
Я до Я. Те що повна деградація--"не скажу за всю Одессу", але наведу приклади деградації освіти і абсолютно повної в Погребищенському р-ні Вінницької обл.Якщо нач.від.освіти РДА Бутенко З.М. не знає куди звернутись щоб перевірити уч. географії Синюченко Г.В. на предмет -педофілії, систематичні кражі директоркою Павлівської зош Синюченко Н.І.-коштів освіти, батьків, учителів, матеріальних цінностей, якщо ця дирехторка гне мати,а дослівно---"пиздуєш по школі в галстучку і туфельках" і тд. тп.при учнях, і якщо це подружжя абсолютно тупі в ІКТ при вищих категоріях та старшому учителі-----так це учителі чи курви освіти? Який "ВЕЛИЧЕЗНИЙ ГРІХ"---спутати два океани, а наш учитель географії, (за дипломом) хімії,біології,музики----систематично "плутає" (починаючи з 5-го класу) ЦИЦІ учениць з "полушаріями" власної дружини-диреХторки. Поставте його перед вебкою геть раком, то ніяких знань учні по інеті не отримають. Отже учителі, хто допустив помилки, я вибачаюсь за ВАС усіх, не помилятеться той хто нічого не робить. Шановні батьки, у ваших школах подібні курви освіти є? У нашій школі вони заледве до половини підручника з учнями долистують, а у ваших щей по інеті навчають. Для критиканів-- побудуйте урок, а ще краще запросіть на свій власний (без підготовки та багаторазових тренувань) у клас з учнями і перевіримо, як буде трусити вами та ступінь переживанння. У нас "пріздідент" зі званнням "проФФесор зони" керував та підкеровував країною і бігав "пиньок" по пеньках --типу нормальне явище, а тут така реакція.У цій названій школі взагалі ніхто, нікуди, нікому, нічого не посилає-за виключенням "нахрін".А над цією директоркою є директорка Носова, але після мого звернення я зрозумів, що її це все "ПОХРІН".Видно взнаки дається яскраве комуняцьке минуле.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus