USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Для України вже відкриті 58 країн. Список

13 Жовтня 2020 12:41
Туристи з України можуть подорожувати в 58 країни. В оновлений список додалися ще 6 країн.

Про це на брифінгу заявив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба, повідомляє РБК-Україна.

За його словами, в новий список додалися такі країни – Бахрейн, Перу, Пакистан, Уганда, Центральна Африканська Республіка, Сан Томе і Прінсіпі.

«Хороша новина – до списку відкритих країн додалися 6 країн. Нейтральна новину, що ці країни не найбільш популярні серед українських туристів. Станом на 13 жовтня таких країн 58», – сказав Кулеба.

Крім цього для українців дозволено в’їзд в такі країни: Бразилія, Домініканська Республіка, Республіка Конго, Вірменія, Буркіна-Фасо, Того, Чад, Казахстан, Судан, Сьєрра-Леоне, Туреччина, Сербія, Албанія, Північна Македонія, Чорногорія, Білорусь, Велика Британія, США, Єгипет, Туніс, Південна Корея, Ірак, Іран, Мексика, Афганістан, Південний Судан, Ефіопія, Сомалі, Кенія, Замбія, Танзанія, Багамські острови, Словенія, ОАЕ, Ямайка, Камбоджа, Бурунді, Ліван, Ірландія, Антигуа і Барбуда, Коморські острови, Пакистан, Сейшельські острови, Болгарія, Мальдіви, Еквадор, Пуерто-Ріко, Сент-Люсія, Йорданія, Колумбія, Нігерія і Гана.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus