USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Для внутрішніх переселенців на Волині проблема з житлом досі гостра

30 Листопада 2015 15:44
В обласному центрі зайнятості звітують, що цього року до них звернулися за пошуком роботи більше двох сотень жителів сходу України та Криму. Для половини цих людей питання із житлом досі не вирішене.

Про це йшлося під час відеоселекторної наради у голови облдержадміністрації сьогодні, 30-ого листопада.

Ситуацію проаналізувала директор Волинського обласного центру зайнятості Раїса Кучмук.

«До нас звернулися у 2015-ому році 733 внутрішньо переміщених українців. З них роботу отримали 249 осіб. Більше сотні вже закріпилися за своїми місцем роботи, вочевидь, вони вже залишаться волинянами. Як ми побачили, що питання з житло досі для них дуже гостре, адже з цих людей, які шукають роботу, лише 98 орендують помешкання, 25 живуть в родичів і семеро мають власне житло», - інформувала Раїса Кучмук.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини розповідало про те, що переселенці - одні з кращих працівників. Окрім цього, внутрішньо переміщені особи об’єдналися в громадську організацію «Переселенці Криму та Донбасу» й допомагають один одному з працевлаштуванням.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Боб Показати IP 30 Листопада 2015 16:58
Краще б напали спочатку на Волинь, я б пересилився на Донбас і квартиру требував би. А тут на тій клятій державній роботі нічого не заробиш.
Діагноз бобу до Боб Показати IP 30 Листопада 2015 23:55
Хіба Бог видить, що дурень бридить.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus