USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Для волинян створили онлайн-календар культурно-масових подій

22 Лютого 2017 17:38
За розкладом спортивних, культурно-масових та туристичних подій у Луцьку та області відтепер можна слідкувати в режимі онлайн, зручно синхронізувавши дані з власним календарем.

Новостворений сайт «Волинь туристична» відтепер містить розділ «Події». В ньому систематизували відповідно до дат проведення різноманітних подій, які можуть зацікавити волинян.

Обравши кліком мишки необхідну подію, можна дізнатись про неї детальну інформацію. А скориставшись лінком «Додати в свій календар», можна внести інформацію та нагадування про подію в особистий календар від Google, Apple, Outlook чи Yahoo.

Волинян закликають додавати інформацію про цікаві події, скориставшись формою зворотного зв’язку на сайті. Також інформацію про заходи можна надсилати адміністратору сайту Станіславу Ольшевському, або ж на електронну пошту сектору туризму Департаменту інфраструктури та туризму Волинської ОДА [email protected].
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
я плякалъ Показати IP 22 Лютого 2017 18:06
убогість
лучанин Показати IP 22 Лютого 2017 21:17
А ви ще затанцюйте самі та заспівайте з своїми новинами, там нічого не має. Який дурень вас взагалі утримує?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus