USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Для Грицюка, як і для Тимошенко – нема нікого доброго, крім нього, – Бондар

24 Грудня 2008 14:39
Коментуючи протистояння, які виникали впродовж року у Волинській обласній раді поміж її головою Анатолієм Грицюком і «помаранчевими» депутатами, голова Волинської обласної організації партії «Єдиний Центр» і депутат Волиньради від фракції «Наша Україна» Володимир Бондар заявив, що проблема в тому, що «як для Юлії Тимошенко нема нікого доброго, крім неї, так і нема для Анатолія Грицюка нікого доброго, крім нього». Про це 23 грудня повідомляє репортер «Волинських Новин».
Особливістю «помаранчево-сердечних» протистоянь, які мали місце у найвищому представницькому органі краю, на думку депутата Волиньради Володимира Бондаря, є те, що у конфліктах увесь час є одна стабільна сторона – Анатолій Грицюк. Інші сторони – це почергово мало не всі члени фракції «НУ» в раді. І передбачити їхнє виникнення, переконаний пан Бондар, можна було ще при формуванні теперішнього керівництва Волиньради.
Тоді, нагадав Володимир Бондар, було прийнято таке «незаконне рішення, як обрання голови облради, коли на депутатів чинили незаконний тиск і коли ми були змушені при закритому голосуванні показувати свої бюлетені, як ми голосували». На думку очільника волинських єдиноцентристів, саме при голосуванні «депутати, щойно прийшовши в облраду, вже зрадили свою політичну силу». І вже тоді, зі слів пана Бондаря, стало очевидним, що «таке формування керівництва не приведе до конструктивну».
«Але голова тоді вийшов і сказав: «Я обраний радою і хочу бути головою всієї ради». Я не скривлю душею, коли скажу: не став Анатолій Петрович головою усієї облради, а лише фракції БЮТ. Ніколи він не намагався примирити певні політичні сили і позиції, представлені в раді.
Напевне, це все було в основі конфліктів, які виникли пізніше… Був Бондар поганий як голова ОДА, провокував конфлікти. Сьогодні нема Бондаря. Але Романюк (Микола Романюк, голова Волинської ОДА – «ВН») знов поганий. Знову виявляються проблеми, через які треба конфліктувати. Виявляється, поганий і Загрева (Борис Загрева – заступник голови Волиньради – «ВН»), який був основою їхньої більшості», – розповів Володимир Бондар.
Тобто, за словами голови ВОО ЄЦ, «як для Юлії Тимошенко нема нікого доброго, крім неї, так і нема для Анатолія Грицюка нікого доброго, крім нього. Все добре може бути для них тільки в БЮТі, все біле і сердечне. Усе інше – зле погане і недобре. Пропозиції інші не варті уваги».
Попри це, пан Бондар вважає роботу і Волиньради, і фракції «НУ» у ній змістовною і плідною. Бо він не бачить проблем ні з ким із депутатів (в тому числі й від БЮТ) у Волиньради. «Я ні з ким стосунків не псував», – констатував він і додав: цьогоріч обранці волинської громади прийняли чимало важливих рішень, які позитивно вплинули на усі аспекти життєдіяльності області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
БЮТолог Показати IP 24 Грудня 2008 15:41
Бондаря на царство!!!
Анонім Показати IP 24 Грудня 2008 18:07
А куди кинеться Бондар, якщо Ющенко об’єднає НУ і ЄЦ? Знову поміняє партквиток? Чи, може, їх у нього два: про всяк випадок?
Анонім Показати IP 24 Грудня 2008 18:28
"коли на депутатів чинили незаконний тиск і коли МИ були змушені при закритому голосуванні показувати свої бюлетені, як МИ голосували" - але вже бідний Налькович! Так його Грицюк залякав, що мусив бідний був Грицюку показувати свій бюлетень для голосування. Бідний, бідний Володимире Нальковичу, один БЮТ для вас поганий, а всі решта ну просто рідні по духу, думкам, позиціям. Хай би вже народ попросив Грицюка не лякати більше Бондаря, не примушувати його показувати свій бюлетень для голосування. Тримайтеся, Володимире Нальковичу, Балога з Вами!
Анонім Показати IP 25 Грудня 2008 09:43
Бондара на нари, тоді підем на пари
Вінстон Показати IP 25 Грудня 2008 11:48
Правильно БЮТолог, Бондара на царство!
Анонім Показати IP 26 Грудня 2008 11:10
Это все, конечно, правильно, но Грыцюк реально неадекватен, и уже давно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus