USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.86 10.10

Для малечі зробили свято. ФОТО

5 Січня 2012 16:12
Для 660 маленьких волинян з усіх районів області у Луцьку влаштували традиційне свято новорічної ялинки. Воно відбулося в обласному муздрамтеатрі для дітей-сиріт, дітей-інвалідів, дітей, позбавлених батьківського піклування, тих, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, дітей військовослужбовців, працівників правоохоронних органів та журналістів, які загинули під час виконання службових обов’язків, дітей загиблих шахтарів, з малозабезпечених та багатодітних сімей, а також тих, що залишилися без догляду.

Про це повідомили у відділі інформаційної роботи Луцької міськради.

На початку свята діток розважали костюмовані герої казок, Святий Миколай, Дід Мороз та Снігуронька. Разом вони співали й танцювали, водили хороводи, брали участь у конкурсі на кращий малюнок і побажання.

Юних жителів області привітали з новорічно-різдвяними святами представники обласної та міської влади. Зокрема привітання від імені Луцького міського голови Миколи Романюка дітям передав його перший заступник Святослав Кравчук.

«Ми зробили все можливе, щоб і місто Луцьк, і цей театр зустріли вас комфортом і затишком», – звернувся він та побажав дітям «здоров’я, поваги до батьків і вчителів».

«Хай новий рік принесе вам радість, вірних друзів, а влада робитиме все, щоб ваше дитинство було гарним і прекрасним», - сказав Святослав Кравчук.

Потому дітям роздали солодкі подарунки й вони переглянули святкову виставу «Бременські музиканти» у виконанні артистів театру.

Також для всіх учасників заходу влаштували святкові обіди у школах Луцька.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus