USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Для вболівальників «Євро-2012» не вистачить готелів

10 Жовтня 2011 16:08
В Україні не вистачить готельного фонду для розселення вболівальників під час «Євро-2012».
Про це з посиланням на видання «Ділова столиця» пише ЗІК.
«УЄФА не виставляла перед Україною конкретних вимог щодо кількості місць для фанів, залишивши рішення цього питання на розсуд вітчизняних чиновників. Ті ж, заклопотані прийомом акредитованих гостей, фактично пустили справу на самоплив», – зазначають у виданні.
Керівник агентства з розміщенню фанів «Євро-2012» (структурний підрозділ туристичної компанії TUI Ukraine) Андрій Ставенко каже, що вони планують прийняти близьк 270 тисяч організованих вболівальників, тобто тих, хто приїде на матчі, уже маючи заздалегідь викуплені квитки.
«Найбільший дефіцит у Донецьку і Києві – понад 12 тисяч місць в кожному з міст. В Львові не вистачає 1,3 тисячі місць, а в Харкові навіть є надлишок у розмірі майже 1 тисяча місць», – розповідає Ставенко.
При цьому найбільш затребуваними є номери економ-класу: про бажання зупинитися в таких заявило 80–85% фанів. Але саме в сегменті бюджетних готелів і спостерігається найбільший дефіцит. У Києві він оцінюється в 5,3 тисячі місць, у Донецьку – у 4,3 тисячі, у Львові – у 2,7 тисячі, у Харкові – у 3 тисячі місць.
«На сьогоднішній день ми пропонуємо розміщення в готелях рівня дві-три зірки, гуртожитках, пансіонатах і базах відпочинку», – розповідає Андрій Ставенко.
Доступу в 4-5-зіркові готелі у вболівальників не буде взагалі, тому що усі вони (як у самих містах, що приймають Євро-2012, так і радіусі в 150 кілометрів від них) уже заброньовані для «родини» УЄФА.
Оскільки часу для вирішення проблем з розселенням іноземців, що цінують комфорт, уже не залишилося, місцева влада міст, що приймають чемпіонат Європи, намагаються підготувати житло хоча б для невибагливих вболівальників.
Йдеться про виділення майданчиків для наметових містечок і автокемпінгів.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus