USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Дмитро Москвич з’явився на сесії Луцькради і порахував «депутатів-невидимок»

29 Липня 2009 15:35
Депутат Луцькради Дмитро Москвич, який після виправдального вироку вперше взяв участь у сесії, посеред прийняття земельних питань зауважив невелику кількість обранців громади, присутніх у залі. Про це повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Пан Москвич зазначив, що депутатів у залі фактично є 22, а табло при прийняті земельних питань висвічує цифри до 30 обранців луцької громади.
 
Через таку репліку депутата міський голова Богдан Шиба запропонував зареєструватися. У підсумку у залі таки виявилося 22 зареєстрованих депутата. У сесійній залі відразу пронеслися репліки про «депутатів-невидимок», а також думки про вставлені карточки і відсутність їхніх власників.
 
Пан Москвич наполіг на тому, що в сесійній залі фізично присутні лише 22 обранці громади. Натомість Богдан Шиба поцікавився, чим відрізняється фізична присутність депутата від духовної.
 
Представник фракції БЮТ Василь Гриб запропонував розглянути цю проблему на засіданні постійної депутатської комісії із питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту Луцькради.
 
Після цього обранці громади продовжили свою роботу на сесії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus