USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

ДНЗ №17 в Луцьку матиме додаткову групу

8 Червня 2018 17:30
У закладі дошкільної освіти № 17 «Жайворонок» здійснюють капітальний ремонт кількох приміщень, на базі яких мають намір створити додаткову дитячу групу. Завдяки цьому, каже директор закладу Світлана Краля, вдасться набрати вдвічі більше дітей, ніж планували раніше.

Хід робіт проінспектував радник Луцького міського голови Ігор Поліщук

«Зараз почався період канікул, і ми активно проводимо ремонтні роботи в школах та дошкільних закладах. Сьогодні були в ДНЗ №16, де за кошти міського бюджету буде капітально відремонтовано приміщення великої групи, де колись був екологічний центр. Всіх тих черепашок та пташок розподілили по самому садочку. Після завершення ремонту це дасть нам змогу прийняти більшу кількість дітей», - розповідає Ігор Поліщук.

Директор закладу каже, що цього року на електронній черзі була 61 дитина.

«Ми мали намір набирати 25 дітей, але візьмемо ще 20 завдяки відкриттю нової групи. Капітальний ремонт провели в спальній та ігровій кімнатах. Також встановили нові енергоощадні вікна. Ремонт зробили й у туалеті та коридорі. Зараз завершуються роботи щодо облаштування сходів на вулицю. Після звершення робіт усе буде нове, гарне та сучасне. На це з міської казни нам виділили 680 тисяч гривень. Після завершення ремонту ще потрібно буде закупити обладнання, меблі та іграшки, це ще десь 150 тисяч гривень. Нову групу маємо намір відкрити до першого вересня», - розповідає Світлана Краля.


Та додає, що, загалом, наступного року в садочку буде навчатися 185 дітей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus