USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Рожищі ДНЗ не опалюється через несправне обладнання

12 Жовтня 2016 17:33
У «Волиньгазі» розповіли про ситуацію з опаленням садочків ДНЗ у Рожищі, повідомили у прес-службі організації.

"Волиньгаз" відповів на запит голови фракції «УКРОП» Вячеслава Рубльова в обласній раді. У запиті йшлося про те, що до депутата звернулися батьки дітей ДНЗ міста Рожища, які повідомили, що торік рішення про пуск газу та початку опалювального сезону ухвалювала місцева дільниця ПАТ «Волиньгаз». Тепер таке рішення ухвалюють у ПАТ «Волиньгаз» у Луцьку, тож батьки просили розібратися, чому відбувається штучне затягування процесу опалення в дитячих садках.

"Відповідно до розпорядження Рожищенської районної державної адміністрації №398 від 7 жовтня 2016, опалювальний сезон у районі вирішили розпочати із 10 жовтня. У понеділок, 10 жовтня місцева влада звернулась до Ківерцівського відділення «Волиньгазу» щодо пуску газу до двох дитячих садочків міста – ДНЗ № 2 та ДНЗ №3. Своєю чергою, товариство провело усі необхідні роботи та станом на 10 годину 12 жовтня обидва садочки опалюються.

Однак, ПАТ «Волиньгаз» досі не одержав від місцевої влади звернення щодо пуску газу до ДНЗ №1 міста. Неможливість вчасного початку опалювального сезону у дошкільному закладі пов’язана із аварійним станом газового обладнання установи.

ПАТ «Волиньгаз» повідомляє, що жодних затягувань із початком опалювального сезону із боку товариства не відбувається. Відповідно до Правил надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення, рішення про початок опалювального сезону приймається виконавчими органами відповідних сільських, селищних та міських рад або місцевими державними адміністраціями виходячи з кліматичних умов згідно з будівельними нормами і правилами, правилами технічної експлуатації, нормами санітарного законодавства та іншими нормативними документами.

Відтак, вчасний початок опалювального сезону напряму залежить від адміністрацій установ, організацій та місцевої влади, які повинні заздалегідь подбати про наближення зимового періоду, провести усі необхідні профілактичні та ремонтні роботи газового обладнання та вчасно звернутись до газорозподільчого підприємства для подачі газу на об’єкти", - йдеться у відповіді служби.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
офігіти! Показати IP 12 Жовтня 2016 18:12
не дарма кажуть: готуй сани влітку... таке враження, ніби в садочку керівництво не знало, що у них там щось не працює, і треба лагодити... шикарно, молодці... дочекалися зими. А голова в них де?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus