USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

До Дня захисника України в Луцьку організували загальноміське свято

16 Жовтня 2020 16:58
14 жовтня – важлива дата. Вона поєднує в собі свято Покрови Пресвятої Богородиці, День українського козацтва, а віднедавна й День захисника України. З цієї нагоди в парку Героїв Майдану та Небесного Легіону в Луцьку відбулось загальноміське свято «Ми – роду козацького діти». Захід був організований Луцькою міською радою, управлінням соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді у партнерстві з Фондом Ігоря Палиці «Тільки разом».

Окрасою свята стали виступи юних артистів, дитячих музичних і танцювальних колективів міста, повідомляє Луцька міська рада.

Для глядачів дарували свою творчість виконавці творчої студії Наталії Журавльової, вокального ансамблю «Ластівки» Луцької музичної школи №1 імені Фридерика Шопена (керівник - Марія Лукач), вокальної студії «СолоМрій» Луцького палацу культури (керівник – Лариса Рихлюк), Луцької гімназії №21 імені Михайла Кравчука, Луцької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №25 та студентка Волинського національного університету імені Лесі Українки Еля Мурсалієва.

Парк Героїв Майдану та Небесного Легіону перетворився на дитяче містечко, наповнене цікавими розвагами, де кожен міг знайти собі улюблене заняття.
Майстер-класи, художній пленер, інтерактиви та розваги згуртували навколо себе маленьких лучан. Для любителів малювання були встановлені мольберти, де юні художники втілювали свої фантазії.

Юні лучани із захопленням спостерігали за магічним Кріо Шоу від студії свята «Карамболь», які демонстрували справжні дива та хімічні досліди з рідким азотом.

Казкові герої розважали дітлахів різноманітними конкурсами, дарували їм позитивні емоції та яскраві враження.

Усі охочі протягом свята мали можливість сфотографуватися біля тематичної фотозони «Ми –роду козацького діти».
Завершальним етапом свята стала мить нагородження цінними призами переможців святкової лотереї. Щасливчикам лотереї вдалось виграти телевізор, велосипед, планшет, електронну книгу, Pover Bank, USB флеш накопичувач та багато іншого.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанка Показати IP 5 Листопада 2020 18:06
Найцікавіші фрагменти концерту можна переглянути за посиланнямhttps:https://www.youtube.com/watch?v=Pu1RJtE9yTg

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus