USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

До кінця карантину тарифи на рекламу в Луцьку знизили вдвічі

8 Травня 2020 12:16
До завершення карантину плату за використання засобів зовнішньої реклами в Луцьку зменшили на 50%.

Про це йшлося 8 травня під час позачергового засідання виконавчого комітету Луцької міської ради.

Члени виконкому розглянули проєкт рішення «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради «Про звільнення розповсюджувачів зовнішньої реклами від плати за тимчасове користування місцем розташування рекламних засобів, що перебуває в комунальній власності Луцької міської територіальної громади».

Як розповіла заступниця керівника управління розвитку підприємництва та реклами Тетяна Чемерис, враховуючи продовження карантину, пов’язаного з поширенням COVID-19, запропоновано передбачити з 11 до 25 травня нарахування плати за тимчасове користування місцем розташування рекламних засобів у розмірі 50% від повної вартості, а після завершенню карантину проводити нарахування вже в повному розмірі. Це дозволить нейтралізувати негативні наслідки від зупинки об’єктів загального користування на період карантину.

Відзначимо, що з 1 квітня до 10 травня розповсюджувачі реклами були звільнені від плати за тимчасове користування місцем розташування рекламних засобів.

Як зазначив виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт, звільнення від плати діяло з 1 квітня до початку пом’якшення карантинних заходів, а оскільки з 11 травня деякі заклади починають працювати, вирішено зробити пільгу користувачам рекламних засобів у розмірі 50%.

Читайте також: У Луцьку осучаснять і оптимізують зовнішню рекламу. Схеми
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus