USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.80
  • PLN 9.65 9.85

До Луцька повернулися бійці, які були в Дебальцевому

23 Лютого 2015 23:30
Волинські військові, які виходили під обстріли з оточення з Дебальцевого, повернулися додому. Про це інформує журналіст Мирослав Ватащук в мережі.

"Сьогодні ввечері до Луцька повернулися шестеро бійців 101 бригади охорони Генерального штабу. Хлопці були в Дебальцевому. Виходили 18 лютого під обстрілами. Живі-здорові, Слава Богу", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляє ZIK, зустрічати Героїв на Театральному майдані в обласному центрі Волині зібралися десятки людей. Це і рідні, і друзі, які прийшли з квітами, надувними кульками. Завітали і представники влади.

Коли під’їхав мікроавтобус із бійцями, лучани стали скандувати «Герої!» Вийшовши із транспортного засобу, юнаки відразу потрапили в обійми рідних. За старовинним звичаєм, їх зустріли хлібом-сіллю. А опісля – почастували шампанським.

Хлопці розповіли, що виходили із Дебальцево вночі 18 лютого. «Довелося маневрувати, йшли під обстрілами. До своїх потрапили тільки десь о десятій ранку», – кажуть вони.

Тепер у бійців – місячна відпустка.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus