USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

До Луцька з робочим візитом приїхав міністр освіти Сергій Шкарлет

9 Листопада 2022 14:00
На Волинь прибув з робочим візитом Міністр освіти та науки Сергій Шкарлет. Посадовець презентує Освітній Хаб, який нещодавно запрацював у Волинському інституті післядипломної педагогічної освіти.

Він має на меті допомогти усім мешканцям та переселенцям міста реалізувати себе. Освітній Хаб Волині пропонує безліч цікавих послуг. Тут можна підготуватися до працевлаштування, підвищити свої вміння та опанувати нові актуальні навички, вивчати англійську мову і опанувати ІТ-професії. Також в Хабі можна отримати психологічну підтримку. Усі ці послуги – безкоштовні.

«Освітінй Хаб реалізовує концепцію навчання впродовж життя на території усієї Волинської області. У пілотному етапі, який тривав з вересня, взяли участь понад 1000 осіб. Наразі стартує новий етап – ми очікуємо, що він охопить не менш ніж 2500 тисячі дітей та дорослих до кінця року», – повідомив Сергій Шкарлет.

Проєкт реалізовує Міністерство освіти та науки України, ГО «Асоціація інноваційної та цифрової освіти» в межах проєкту «Трамплін до рівності», що імплементується Фондом ООН у галузі народонаселення, UNFPA у партнерстві з Офісом віцепрем’єрки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України та БО «Бітрут Академія» за фінансової підтримки Швеції.

«Перш за все «Освітній Хаб Волині» сприяє вимушеним переселенцям, які перебувають у Волинській області й хочуть опанувати нові вміння для пошуку роботи чи відкриття власної справи. Щоб мати можливість забезпечувати себе та свою сім’ю», – додав голова Волинської ОВА Юрій Погуляйко.
Волинський Хаб входить до мережі Українських Освітніх Хабів, яка визначена Міністерством освіти пріоритетним проєктом під час війни.

«Ми дуже вдячні керівництву області та начальнику обласного управління освіти Людмилі Плахотній, які всебічно допомагають діяльності Хабу. Ми змогли якісно організувати не тільки процес навчання, а й безліч активностей, зокрема для дітей: спікінг-клаби з української та англійської мов, майстер-класи, екскурсії та інші цікаві заходи», – повідомив радник директора Інститут модернізації змісту освіти Станіслав Куценко.
Освітній Хаб розташований за адресою: місто Луцьк, вулиця Винниченка, 31, аудиторії 41, 44.

Телеграм-канал Хабу: https://t.me/osvitniyhubvolyn
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Катруся Показати IP 10 Листопада 2022 08:37
То ж він приіхав в політех а не на волинь

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus