USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

До нового року на вулиці Луцька вийде патрульна служба

2 Липня 2015 09:30
Луцьк – одне з перших міст, де незабаром з’явиться патрульна служба.

Так, у першу чергу нові патрульні вийдуть на вулиці Києва, Одеси, Харкова і Львова. На черзі – Луцьк і Миколаїв.

Про це глава МВС повідомив 1 липня під час презентації зразків форменого одягу нової патрульної служби, - йдеться на сайті МВС України.

Міністр Арсен Аваков зазначив, що вже сьогодні на розгляд Верховної Ради будуть внесені 5 законопроектів про реформу органів внутрішніх справ. До них внесли 1500 поправок. Після прийняття законопроектів Верховною Радою ще близько двох місяців триватиме перехідний період.

З його слів, оптимальним терміном підготовки нових поліцейських могли б бути 3 роки, однак ситуація вимагає докорінних змін.

Арсен Аваков підкреслив, що в подальшому підрозділи ДАІ будуть замінені аналогами іноземних підрозділів типу «Road patrol», а підрозділи МРЕВ – сучасними сервісними центрами.

До нового року у МВС планують підготувати шість тисяч нових патрульних, хоча в масштабах держави їх потрібно набагато більше – близько 170 тисяч. Тим часом до нової патрульної служби Києва потрапило лише 38 працівників міліції. Перехідний період триватиме близько трьох місяців, після чого нові патрульні вийдуть на вулиці Києва, Одеси, Харкова та Львова. На черзі за ними – Луцьк і Миколаїв.

Нагадаємо, раніше Аваков на своїй сторінці у мережі написав, що патрульна поліція в Україні розпочне роботу 4 липня. Уже в цей день побачити нових поліцейських можна буде на вулицях Києва. Згодом, після Києва, такі служби будуть створені по всій Україні.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Ау Показати IP 2 Липня 2015 10:50
а відомо, коли на Волині буде набір проходити?
Укроп Показати IP 2 Липня 2015 12:04
і що толку з тих дітей буде...
Олег Показати IP 2 Липня 2015 12:49
Толк буде якщо кожен почне з себе -перестане кидати сміття на узбіччя , перестане переходити дорогу в недозволеному місці . Водії перестануть паркуватись в недозволених місцях і.т.д. Тоді буде толк!
Такі да! Показати IP 2 Липня 2015 13:10
Дай Боже, щоб вони не перетворились на мусорню...
Правдоруб Показати IP 2 Липня 2015 14:12
Це буде просто колапс, отих дівчат в міліцейській формі, будуть совати і п....ти всякі пяні отморозки чи дебошири. оці ж дівчата будуть кликати на допомогу щоб приїхала мусорня (як написав Такі да (безголовий ватник)) та забезпечила порядок. Менталітет в українців не той, що в розвинутих країн. Тяжко їм буде бідолахам
Анонім до Правдоруб Показати IP 2 Липня 2015 14:46
або їм дадуть зброю і дадуть право стріляти на ураження, як це відбувається в світочі демократії - США, там за півроку поліцейськими було вбито більше 300 людей.
Такі да! до Правдоруб Показати IP 2 Липня 2015 15:45
Го\норуб, чим тобі насолили дівчата? - Не дають? То це твої проблеми. Он в Ізраїлі дівчата, нарівні з хлопцями, служать у війську і воюють. А Україна завжди трималась і тримається значною мірою на наших НАЙКРАЩИХ жінках!
Житель до Правдоруб Показати IP 8 Липня 2015 12:52
Пару раз шокером в зад . Потым балончиком в рожу і все людина із мразі стає законослухняною особою.
Ау Показати IP 12 Липня 2015 22:04
Я зрозумів, у Луцьку набору не буде, як і в інших містах (Київ зразково-показушний виняток), переведуть нинішніх мусорів в нову поліцію і буде те саме, тільки у новій формі і черевиках... Якщо я не правий то дайте інформацію про набір у Луцьку...
діма Показати IP 16 Липня 2015 09:51
теж цікавить набір у лцьку. де можна подати анкету?
мешканка Показати IP 20 Липня 2015 07:57
де можна подати анкету а то скрізь глухо

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus