USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

До отруєння Скрипалів причетна російська розвідка, – слідчі

16 Липня 2018 08:15
Британські слідчі запідозрили Головне розвідувальне управління Генштабу збройних сил РФ у замаху на Сергія і Юлію Скрипаль.

Про це повідомляє The New York Times, посилаючись на дані чиновників Британії і США.

"Британські слідчі вважають, що атака на Скрипалів у Солсбері нервово-паралітичною речовиною "Новічок" 4 березня була проведена колишніми або діючими співробітниками ГРУ", - йдеться у повідомленні.

Джерело в керівництві США зазначило, що правоохоронці невдовзі зможуть назвати конкретних людей, які провели операцію з отруєнням.

Водночас слідчі не виключають можливості того, що за отруєнням може стояти інша російська спецслужба чи приватна структура.

Нагадаємо, що 5 березня стало відомо, що у Великобританії колишній російський розвідник Сергій Скрипаль і його донька Юлія потрапили у лікарню після серйозного отруєння невідомою речовиною.

10 квітня стало відомо, що Юлію Скрипаль виписали з лікарні, а її батько вийшов з критичного стану.

В Організації із заборони хімічної зброї дійшли висновку, що влада Великобританії правильно ідентифікувала речовину, якою був отруєний Скрипаль і його дочка Юлія, і підтвердили російське походження "Новічка".

Згодом спецслужби Великобританії встановили осіб, підозрюваних у токсичному нападі на екс-розвідника Скрипаля та його доньку. Їх імена не розголошують, однак вважають, що вони пов'язані з Кремлем.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Практик Показати IP 16 Липня 2018 09:11
А слідчі не виключають, що до *отруєння* причетний сусідський пес Сірко?
Анонім Показати IP 16 Липня 2018 11:02
пока эти пр*дурки будут показывать пальцем на россию дождутся большой беды в лаборатории солсберри гарантированно маньяк завелся...
Антибот Показати IP 16 Липня 2018 11:28
Кремлівські боти працюють навіть на сайтах Волинських ЗМІ... Краще б в економіку ПаРаші гроші вкладали, а не на армію Ботів!!!
Анонім до Антибот Показати IP 16 Липня 2018 12:16
Сегодня Трамп и Путин будут друг другу впаривать территорию бу! Но она нах никому не нужна! И вот кто больше даст калыма тот и избавится от этой головной боли.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus