USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Поліція Британії: підозрювані в отруєнні Скрипалів перебувають в РФ

3 Липня 2018 12:04
Британська поліція підозрює, що до отруєння колишнього подвійного шпигуна Сергія Скрипаля та його доньки Юлії (на фото) причетні двоє осіб, які покинули країну на наступний день після інциденту.

Про це повідомляє видання The Sun з посиланням на джерела в Скотланд-Ярді, пише Європейська правда.

За словами співрозмовників, поліція вважає результати розслідування "величезним проривом". За версією слідства, підозрювані, імена яких не називаються, перебувають в Росії.

"Кінцева мета завжди полягає у тому, щоб вони постали перед судом. Звичайно, якщо вони не перебувають у Великій Британії, це робить завдання набагато більш складним", - цитує газета слова неназваного джерела.

Скрипаль і його дочка Юлія були знайдені на лавці в Солсбері в березні. Їх отруїли нервовим агентом епохи холодної війни, за що уряд звинуватив Росію, зануривши двосторонні відносини на новий мінімум, хоча Кремль заперечує будь-яку причетність.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus