USD 39.85 40.15
  • USD 39.85 40.15
  • EUR 39.96 40.20
  • PLN 9.95 10.15

«До передньої лінії є питання в плані агресивності», – Чайковський про матч з «БІПОЮ»

19 Грудня 2023 10:03
Баскетбольний клуб «Старий Луцьк-Університет» поступився одеській «БІПІ» у другому матчі київського баблу. У головного тренера Дмитра Чайковського та капітана Володимира Коцька були протилежні думки на післяматчевій пресконференції. Тренер зауважив, що на гру лучан вплинула близькість команд у турнірній таблиці, гравець натомість сказав, що команда просто погано зіграла у нападі.

«Повністю провалена від нас гра у нападі. Налаштовувалися тільки на перемогу, адже ця гра для нас була дуже важливою. «БІПА» – наш конкурент за потрапляння в плей-оф. За статистикою ми програли підбір, в очі кидається реалізація трьохочкових: 44% – у «БІПИ», 15% – у нас. Багато відкритих кидків мимо, через те в нападі лише 60 очок. Розбирали «БІПУ», були готові. Не думаю, що на нас вплинула турнірна ситуація. Але з таким відсотком у нападі і з 60 очками за матч важко вигравати ігри в сучасному баскетболі. Ще є ігри, в яких нам є що показувати та доводити. Хочу вибачитися перед нашими вболівальниками за таку гру», – сказав Володимир Коцько.

Дмитро Чайковський, своєю чергою, мав претензії до самовіддачі гравців, зокрема через програний підбір.

«Дуже невиразна гра. Хотілося б вибачитися перед тими, хто нас підтримує. Я вважаю, що, можливо, близькість в турнірній таблиці вплинула. Адже попередні чотири гри в нас були непогані рішення в захисті та нападі, а з «БІПОЮ» все це розламалося. Процент говорить сам за себе. Окрім цього, в першій половині були незрозумілі рішення, і вони запустили процеси, з якими ми після перерви не впоралися:була нервовість, невиразна гра в захисті, ми дозволяли відриватися гравцям суперника, створювати відкриті кидки. Підбір – це, напевно, про бажання. Будемо розмовляти з хлопцями. Не думаю, що бажання не було. Єдиний гравець, до якого немає питань в плані бажання, – це Стейсі. Він агресивно підбирав м’ячі, було помітно, що Одеса робила на ньому акцент. Загалом до всіх гравців передньої лінії є запитання в плані агресивності та бажанні підбирання м’ячі», – зауважив головний тренер «Старого Луцька».

Також Дмитро Чайковський прокоментував травму Максима Дейни, повідомивши, що найближчого місяця баскетболіст точно не зіграє за лучан.

«Не буду говорити про терміни відновлення, адже їх фактично і немає. Можу сказати, що все йде за графіком. Найближчим часом Максим не гратиме: точно місяць. Далі будемо дивитися, як відбуватиметься відновлення», – резюмував тренер.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Остап Показати IP 19 Грудня 2023 14:18
Не тратьте, сили,спускайтесь в нищу лигу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus