USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

До початку опалювального сезону кожен регіон та місто мають зробити стрес-тест

4 Серпня 2022 08:22
До початку осінньо-зимового періоду 2022/23 року кожен український регіон та місто повинні зробити стрес-тест, аби перевірити готовність до опалювального сезону.

Про це сказав міністр розвитку громад і територій України Олексій Чернишов, передає пресслужба міністерства.

«Кожен регіон та місто мають зробити стрес-тест. Необхідно перевірити, як працюватиме місто, коли зникає теплопостачання: як облаштовані пункти обігріву, чи готове резервне обладнання, чи наявні плани швидкого реагування, чи витримають мережі перехід на електричне опалення. Міста мають заготувати запаси твердого та альтернативного палива для упевненого проходження опалювального сезону», – заявив він.

Чернишов також означив 4 блоки стабільного проходження опалювального сезону: баланс ресурсів, цінова стабільність і фінансова спроможність, інфраструктурна підготовка та технічні резерви для аварійних ситуацій.

Заплановано, що опалювальний сезон в Україні розпочнеться після 15 жовтня з урахуванням погодних умов. На рівні уряду ухвалено рішення не підвищувати тарифи на тепло та гарячу воду.

Плановий показник готовності об’єктів до осінньо-зимового періоду станом на 1 серпня становить 60%. Загалом країна рухається в межах плану (56-58%), низка областей отримали завдання пришвидшитись.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 4 Серпня 2022 10:19
головне не забудьте злити воду з батарей на зиму
Баба Маланя Показати IP 4 Серпня 2022 14:12
Налякали бабу одним місцем ! У переважної більшості народу- все життя суцільний стрес-тест !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus