USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

До сіл не могли доїхати ні швидка, ні машини з хлібом: волинський депутат поскаржився на неналежне прибирання снігу на дорогах

7 Грудня 2023 07:38
Депутат Волинської обласної ради Ігор Волошенюк звернувся із запитом до голови ОВА Юрія Погуляйка щодо неналежної роботи дорожніх служб.

Про це інформує пресслужба облради.

Депутат повідомив, що внаслідок снігопадів мешканці сіл Садів, Кошів, Горзвин, Білосток Луцького району залишилися у цілковитій блокаді, оскільки упродовж чотирьох днів снігоочисна техніка на місцевих дорогах так і не з’явилася.

Читати ще: Учора ввечері на Волині рятувальники витягали із заметів три швидкі

«Люди не могли дістатися на роботу, а діти до школи, не доїхали сюди ні карети швидкої, ні машини з хлібом та іншими продуктами. Трактор там з’явився аж на 5 день, і не встиг почати згортати сніг, як зламався. Подібна ситуація спостерігалася і в напрямку Павлівки та Локач. А ще ж тільки початок зими!» – обурювався депутат. Також він виагав негайно вирішити проблему з фірмою-надавачем послуг із снігоприбирання доріг.

Запит депутата підтримав і голова обласної ради Григорій Недопад.

«Я у ці дні багато їздив територією області і мушу констатувати, що не лише на цьому напрямку населені пункти опинилися в ізоляції через нечищені місцеві дороги. Більше того, на деяких автошляхах державного значення ситуація теж була близька до критичної. Тому ми звернемося із розширеним запитом до ОВА про владнання проблеми з роботою дорожніх служб», – висловив пропозицію очільник Волиньради.

Читати ще: На Волині із заметів звільнили автобус із 29 пасажирами та вантажівку

Депутати одноголосно підтримали колег.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 7 Грудня 2023 09:05
Ще далі є Линів, в ньому музей Левчанівської, але кому то треба. Туди вже ніхто не їде.
До Аноніма Показати IP 7 Грудня 2023 12:33
Добре, хоч ми з вами знаємо, хто така, взагалі, була пані Олена...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus