USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині обмежили рух вантажівок

20 Січня 2015 13:41
Cлужба автомобільних доріг у Волинській області інформує водіїв про обмеження руху вантажного автотранспорту без ланцюгів проти ковзання.

Йдеться про обмеження руху авто на ділянці з 61-го по 73-ій кілометр (від Володимира-Волинського до Нововолинська) автомобільної дороги Ковель – Володимир-Волинський – Червоноград – Жовква.

Це, зі слів волинських дорожників, дозволить уникнути заторів і поліпшити безпеку руху під час інтенсивних снігопадів, хуртовин та ожеледиці.

Звертаються дорожники особливо до водіїв вантажного транспорту, які здійснюють перевезення лісоматеріалів. Вони просять дотримуватись вимог цього обмеження. А діятиме воно до 30 березня цього року, про що повідомляють інформаційні панно, встановлені на цій ділянці дороги і попередньо погодженні з Державтоінспекцією.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 20 Січня 2015 13:47
розіб'ють дорогу ланцюгами.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus